Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon


 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Yeniçağspor´u konuk etti. Kırıkkale Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Mete Aylıoğlu, Soner Koncagül ve Can Berk Yıldız üçlüsü yönetti. Taraftarlar yoğun ilgi gösterdiği mücadelede kapalı bir havada oynanırken zemin futbol oynamaya elverişliydi.

 

İLK YARIDA GOL YOK

İki takımda ilk yarıya kontrollü bir oyunla başladı. Ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen Şimşeklerimiz bu devrede rakibine oranla ortaya daha iyi bir futbol ortaya koymasına karşın girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Oyundaki üstünlüğünü skora yansıtamayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Yeniçağaspor arasındaki mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

 

TEK GOL PENALTIDAN

İkinci yarıya etkili ve istekli başlayan yine Kırıkkale Büyük Anadoluspor oldu. Zayıf rakibi karşısında atak üstüne atak geliştirmesine karşın bunları bir türlü golle sonuçlandıramadı. Maçın 64. dakikasında Şimşekler penaltı kazandı. Topun başına geçen Mustafa topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra aradaki farkı açmak için rakip kaleye yüklenen Kırıkkale Büyük Anadoluspor başka gol bulamayınca maçtan altın değerinde üç puanla ayrılarak haftayı lider kapattı. Bu maçın Kırıkkale Büyük Anadoluspor puanını 40´a yükseltirken, Yeniçağaspor ise 8 puanla 12. sırada kaldı. Şimşekler haftaya deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.

 

Haber: Emel Selci