Şimşekler 1 Puan İle Dönüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ikinci yarının ilk maçında Keçiören Bağlumspor ile karşılaştı.

31 PUANLA LİDER

BAL 6´ncı grupta ilk yarıyı 30 puanla lider olarak tamamlayan ve şampiyonluğu hedefleyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor ikinci yarının ilk haftasında ligi üçüncü sırada tamamlayan Keçiören Belediyesi Bağlumspor´a konuk oldu.  Bağlum Belediye Stadında Pazar günü oynanan karşılaşmayı Mirsat Sancaktar, Samet Bilgin ve Burak Canbulat üçlüsü yönetti.

 

LUKA 2 GOL KAÇIRDI

İki takımın soğuk bir havada karşı karşıya geldiği mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Orta sahayı kalabalık tutup hızlı hücumlarla gol arayan Şimşekler rakibinin iyi savunması yapması ile gol yollarında zorlandı. İlk yarı da iki net gol fırsatı bulan Kırıkkale Büyük Anadolusporlu Luka, fırsatı iyi değerlendiremedi. Her iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

 

1 PUANA RAZI OLDULAR

İkinci yarıya da her iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Şimşekler liderliğini devam ettirmek için rakip kaleye yüklenip gol pozisyonları bulmasına karşın umduğunu bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona ererken takımlar sahadan 1 puanla ayrıldılar. Haber: Emel Selci

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!