Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başlayan Kırmızı-lacivertli ekipte moraller yerinde. Ligde iddiası olamayan ve büyük ölçüde ligden düşen Sorgun Belediyespor için formalite maçı olurken temsilcimiz adına zirvede yer alma ve rakibinden rövanşı alma karşılaşması olacak.

Yenilmiştik

Sorgun Belediyespor ile bu sezon 2 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz 2 karşılaşmayı da 2-1 kaybetmişti.

Sezon Başında Sorgun'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ev sahibi ekibe 2-1 yenilerek kupadan elenen Kırmızı- lacivertli ekip ligin 7. Haftasında da bu kez lig maçında rakibi ile yine deplasman'da karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayı da 2-1 kaybeden Kırmızı-Lacivertliler yarınki karşılaşmada rakibini muhteşem taraftarın vereceği destek ile hem rövanşı almak hem de şampiyonluktaki yoluna devam etmek adına kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

--------------------------------------------------------------------

Gümüşay ; 'Hedefimiz ligin zirvesi'

Grupta 3. sırada bulunan Kırıkkalespor'da nefesler tutuldu. Yarın Fikret Karabudak sahasında saat 13.30 da başlayacak olan Sorgun Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunana Kırıkkalespor yardımcı Antrenörü Fuat Gümüşay Hedefimiz ligin zirvesi bu yarışta var olmamız adına kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız dedi.

Şampiyonluğa giden yolda, her maçta alınan puanın değerli olduğunu ifade eden Gümüşay Futbol hatalar oyunu biz elimizden geldiği kadar hata yapmamaya çalışacağız. Güçlü bir guruptayız bizim ile birlikte zirveye oynayan takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz dedi.

Gümüşay Grupta artık hedefleri olan takımlar birbiriyle oynamaya başlıyor. Galibiyet alan takımlar avantajlı olacak bizde maç maç düşünerek rakiplerimizi saf dışı etmemiz gerekiyor. Onun için ilk önce yarın Sorgun Belediyespor engelini kayıpsız geçmek ve haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz ifadesini kullandı.

-------------------------------------------

Güven ; 'Puan kaybına tahammülümüz yok'

Kırıkkalespor Kaleci Antrenörü Mustafa Güven Bu saatten sonra rakip kim olursa olsun sahaya mutlak galibiyet için çıkıp Şampiyon olmak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz dedi.

Güven Yaptığı açıklamada mücadeleci bir kadroya sahibiz takım içerisindeki birlikteliğimiz takımımızı ayrı bir motive ediyor. Puan kaybına tahammülümüz yok ve zorlu bir yarışta olduğumuzu herkes görüyor dedi.

Kırıkkalespor'un şampiyonluk mücadelesi verdiğini dile getiren Kaleci Antrenörü Güven Grubumuzun ne kadar zorlu olduğu ortada. Geçen hafta alt sıralarda yer alan rakibimizin biz karşı mücadelesini gördük. Yarınki rakibimiz Sorgun Belediyespor'un konumu bizleri yanıltmasın. Biz bu sezon rakibimiz ile bir lig 1 de kupa maçı oynadık. Bu maçların ikisinde de rakibimize yenildik. Yarın iyi bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Bu maçta tribünleri dolduracak tüm taraftarlarımızdan maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar bizlere destek vermelerini istiyoruz dedi.

---------------------------------------------------------------

Kızıltan; ' Oyunlara müsaade etmeyeceğiz'

Kendi saha ve seyircisi önünde Sorgun Belediyespor'u ağırlayacak olan Kırmızı- lacivertli ekipte Yönetim Kurulu üyesi Tufan Kızıltan Yaptığı açıklamada zirvedeki yarışımız devam etmek adına rakibimiz Sorgun Belediyespor maçını mutlak kazanmalıyız dedi.

Ligin son bölümleri yaklaştıkça grupta sürpriz sonuçların ortaya çıkabileceğini belirten Kızıltan Zirveye oynayanlar ile ligden düşmeme mücadelesi veren takımların kendi aralarındaki maçların kalan haftalarda daha da zor geçeceğini ifade etti.

Kızıltan Puan kayıplarına tahammülümüz yok. Çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Ancak oynadığımız son maçlarda Kırıkkalespor üzerine oynanan oyunları spor kamuoyu çok net görüyor. İnşallah Futbol Federasyonu da bu olayları görüyordur dedi.

Kızıltan Taraftarları ve Şehri ile bütünleşmiş bir takımın kaderi ile oynanmasına asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Bu mesele bu Şehrin meselesi biz yöneticilerin olduğu kadar Siyasilerin ve Bürokratlarında meselesi Artık bu haksızlıklara müdahil olmaları gerekiyor dedi.

Kızıltan Rakiplerimizin hiç birinden çekinmiyoruz, onlar düşünsün ve bizden çekinsinler. Artık rakiplerimizin tüm maçlarını izleyeceğiz ve kamera ile kayıt altına alacağız bunu da herkes bilsin dedi.

------------------------------------------------

Kale'den Çaydemir Cezalı

Sorgun'dan Kartal

Kırıkkalespor Sorgun Belediyespor takımları arasında yarın oynanacak maçta her iki takımdan birer futbolcu cezalı.

Geçen hafta Aksaray Sanayispor maçında Kırıkkalespor'a altın değerinde 3 puanı getiren golü kaydeden Murat Çaydemir golden sonra haksız yere Kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü.

Sorgun Belediyespor Kazan Belediyespor maçının 89. dakikasında kırmızı kart gören Sorgun Belediyespor'lu futbolcu Ömer Faruk Kartal' da yarınki maçta takımının formasını giyemeyecek.

Cezalı durumda olan bu 2 futbolcu Amatör Futbol Disiplin Kurulu`nun 26.02.2015 Tarih ve 73 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar neticesinde 2' şer maç ile cezalandırıldılar.

-----------------------------------------------------------------------------------

HAKEMLER ÇORUM BÖLGESİNDEN

Kırıkkalespor'un yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sorgun Belediyespor karşılaşmasını Çorum Bölgesi hakemlerinden Serhat Sarkandı yardımcılıklarını ise Ahmet Ecevit ve Yalçın Kara triyosu görev alacak. Bu karşılaşmanın 4. Hakemliğini Barış Karakuş Gözlemciliğini ise Cebrail Avcı yapacak.

------------------------------------------------------------------

MUHTEMEL KADROLAR

SAHA: Fikret Karabudak

SAAT: 13.30

KIRIKKALESPOR

91. TAYFUN BEKİR YILDIRIMHAN

2. EMRE ARISU

3. SABRİ GÜMÜŞSOY

4. YASİN KAPUCU

5. CELAL ÖZCAN

6. VEYSİ DURMAZ

7. ÖMER SUNAR

8. GÖKHAN DEMİRCAN

9. UFUK KOÇ

10.İSMAİL CANSIN DENİZLİ

11. BAHRİ ARSLANLI

SORGUN BELEDİYESPOR

99. EMRE YILMAZER

5. ERAY ŞEKERCİ

33. SERDAR GÜLEŞÇE

55. SELİM AYDOĞAN

Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı

44. SİNAN SARIKURT

10. AYTAÇ GÜLEN

19. EŞREF KEÇECİ

58. BURAK ÇETİNDERE

77. AYHAN KAYA

92. YASİN KARAGÖZ

17. NECMİ ÇOBAN

--------------------------------------------------------

AFDK SAVUNMA İSTEDİ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu`nun 26.02.2015 Tarih ve 73 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar.

MKE Kırıkkale Spor Klb. Hakkında; 22.02.2015 tarihinde oynanan Aksaray San. Gnç. Spor- MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması ve çıkan saha olayları nedeni ile savunma istenmesine,

*****

Aksaray Sanayi Gnç. Ve Spor Klb. Hakkında; 22.02.2015 tarihinde oynanan Aksaray San. Gnç. Spor- MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında çıkan saha olayları nedeni ile savunma istenmesine,

*****

Nihat BARAN (MKE Kırıkkale Spor Klb. Ant.) hakkında; 22.02.2015 tarihinde oynanan Aksaray San. Gnç. Spor- MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında eylemi nedeni ile savunma istenmesine (23.02.2015 Tedbirli),

*****

Ferit GEMİCİ (Aksaray San. Gnç. Spor Yön.) hakkında; 22.02.2015 tarihinde oynanan Aksaray San. Gnç. Spor- MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında eylemi nedeni ile savunma istenmesine (23.02.2015 Tedbirli),

*****

Tayfun CANDAN (Aksaray San. Gnç. Spor Fut.) hakkında; 22.02.2015 tarihinde oynanan Aksaray San. Gnç. Spor- MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında topsuz alanda rakibe sportmenliğe aykırı harekette bulunması nedeni ile takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (23.02.2015 Tedbirli),