Sezonun bitimine 2 hafta kala liderlik koltuğunda yer alan temsilcimiz dün Sivas da Emniyespor´un konuğu oldu. Kırmızı- lacivertli temsilcimiz maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyun üstünlüğünü elinde bulundurdu ve şampiyonluk yolunda en önemli kritik virajı 3 puan ile kapattı. Şimşeklere galibiyeti getiren  gol  2. dakikada Serdar Kılıç  kaydetti.  

Ligin zirvesinde yer alan Kırmızı- lacivertli ekip mutlak kazanmak için geldiği Sivas deplasmanından altın değerinde 3 puan alarak yoluna emin adımlarla devam etti. Dünkü karşılaşma her iki takım içinde hayati önem taşıyordu. Ev sahibi ekip Emniyetspor ligde kalma adına Kırıkkalespor ise Şampiyonluk adına çıktıkları maçta gülen taraf temsilcimiz oldu. Maça iyi başlayan Kırmızı- Lacivertli ekip ilk dakikadan itibaren rakip kalede baskı kurup pozisyonlar üretti. Ev sahibi ekibin oyun planını baskı kurarak bozan Temsilcimiz bu baskısının meyvesini karşılaşmanın 2. dakikasında Serdar Kılıç´ın attığı gol ile aldı 0-1. Golden sonrada ataklarını sürdüren Kırıkkalespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci
yarısında da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı-lacivertliler kendisi için hayati önem taşıyan maçı zorda olsa kazanmayı bildi. Bu Zorlu karşılaşmadan galip ayrılan temsilcimiz ligin bitimine 1 hafta kala aldığı bu galibiyet ile puanını 56´ ya çıkartarak Kırıkkale´ye lider olarak döndü.

______________________________________________________________________________

MAÇIN KARNESİ

SAHA:  Fuar Alanı 1 No´lu Saha

HAKEMLER: Gökhan Özbulut ***  Sezgin Uyar *** Sezgin Şahbaz ***

EMNİYETSPOR:

 Salim ** Abdulbaki ** Vural ** Mehmet ** Bila ** Gökhan **  Rıdvan ** Göksel ** Yunus ** Mert ** Oğuzhan **

Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…” Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…”

KIRIKKALESPOR:

Kürşat *** Murat *** Sabri ***   Adem *** Veysi ***  Bashkim *** Bahri *** Muhammet *** Orhan *** ( Ömer *** )  Serdar ***( Cansın *** )  Uğur *** ( Engin ***)

GOL: Dakika 2 Serdar  ( Türk Metal Kırıkkalespor )