BİZ ZATEN HEP BURALARDAYDIK

“En önemli farkımız, zaten bu sokaklardan, bu caddelerden hiçbir zaman çekilmemiş olmamız” diyen MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, “Bizler Kırıkkale´nin cadde ve sokaklarında gezerken yadırganmıyoruz. Çünkü biz zaten hep buralardaydık, her zaman da buralarda olacağız” dedi.

BU SOKAKLARDA TOP OYNADIK, BU ÇARŞIDAN ALIŞVERİŞ YAPTIK

Kırıkkale halkının sıcak ve müteveccih tavırlarından çok mutlu olduklarını ifade eden MHP Milletvekili Adayı Murat Abalı, “Biz bu topraklarda doğup büyüdük. Bu sokaklarda top oynadık, bu çarşıdan alışveriş yaptık. Bu yüzden de caddede sokakta kiminle karşılaşsak kiminin yeğeni, kiminin evladı, kiminin de komşusuyuz. Biz Kırıkkale´yi tanıyoruz, Kırıkkale bizi tanıyor” diye konuştu.

KIRIKKALELİ, KENDİSİNE SAHİP ÇIKACAK VEKİL ARIYOR

Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu

Kırıkkale halkının en büyük özleminin ve beklentisinin kendilerine kucak açacak, kendilerinin dertleriyle dertlenecek, Kırıkkale´yi ve Kırıkkaleliyi anlayacak vekil ve vekiller olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Ömer Dedebali de, “Biz önce Kırıkkale´mize, sonra da ülkemize hizmet etmek, bu şehri ve bu ülkeyi bir adım, bin adım daha öne geçirmek için geliyoruz. Yüce Türk Milleti de Milliyetçi Hareket Partisine koşarak geliyor” şeklinde konuştu.

24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ

24 Haziran seçiminin ülkemiz ve MHP için çok önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu da, “Enerji doluyuz, mutluyuz ve nefes almadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek Kırıkkale´de gerekse ülkemizde Bilge Liderimizin ne kadar gerçekçi ve isabetli bir siyaset izlediğini gören halkımız Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye için ne kadar büyük bir öneme haiz olduğunu anladı. Bu durumdan mutluyuz, gururluyuz.”

BİZİ GÖRENLERİN GÖZLERİNİ İÇİ GÜLÜMSÜYOR

“Hangi kapıyı çalsak, nerede bir toplantı yapsak, bizi gören insanların gözlerinin için umutla gülümsüyor. Bizler de adaylarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyor ve ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşıp kendimizi anlatıyoruz. Milletimizin ihtiyaçlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Mevsim bahar, mevsim Milliyetçi Hareket´in iktidar mevsimidir” ifadelerine yer verdi.