İDLİB´DEKİ KARA BULUTLARI İYİLİĞİN GÜCÜYLE DAĞIT

 

SENSİZ OLMAZ

 

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafında İdlib´de yerinden yurdundan edilenler için yardım için bağış standı açıldı. Açılan standa Kırıkkale´nin merhametli insanları tarafından yoğun ilgi görmekte.

 

ÇADIRDA YAŞAMAK ZORUNDALAR

Yardım standı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak İdlib´de ki savaş mağduru kardeşlerimiz için yardım standı açtık. İdlib´te yaşanan savaşın yüzünden evlerini terk etmiş bu soğuk günlerde dışarda çadırlarda yaşamak zorunda olan mazlum kardeşlerimize bir nebzede olsa faydalı olabilmek için açtığımız standımıza Kırıkkaleli vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermektedir”

 

İYİLİK SENSİZOLMAZ

Kırıkkale’nin tarihi mekanında bozlak türküleri yankılandı Kırıkkale’nin tarihi mekanında bozlak türküleri yankılandı

Kırıkkale de yapmış olduğumuz her faaliyetimizde yoğun desteklerini esirgemeyen başta Kırıkkale halkı olmak üzere Kırıkkale basınına, stadımızın bilboardlarda tanıtımına yardımcı olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Gülizarı Mualla Vakfı, Dolunay Derneği, Farukiye Vakfı, Anakimder, İkra Vakfı, Geylani Hizmet Vakfı, Rahmet Eli Derneği, Güzel Hasletler  Derneği, İfam ve diğer STK lara sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyoruz onlar olmadan iyilik olmaz” dedi. Haber: Ayşe Soysal