Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu


DOĞAL FELAKETLER ARTIŞ GÖSTERDİ

Son yıllarda tüm dünyada doğal felaketlerin artış gösterdiğine dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Dünyanın doğallığını fazlasıyla zorladığımızı düşünüyorum. Tüm dünyada hızla gelişen teknoloji ve kontrolsüz sanayileşme sebebiyle dünyanın dengesini altüst ettik, çevreyi kirlettik, tabiatı bozduk. Tüm bunların sonucu olarak da doğal felaketlerde artış meydana gelmeye başladı”

 

ÇERİKLİ´DE YAŞANA SEL VE SU BAKINI

Son zamanlarda kuraklık felaketiyle boğuşan Kırıkkaleli çiftçi ve köylülerin dertlerine derman olmak üzere bazı tarlalarda tespitlerde bulunup, köylü ve çiftçilerle bir araya geldikten sonra izlenimlerini ve çözüm önerilerini TBMM Genel Kurulunda dile getirdiklerini ifade eden MHP´li Öztürk, “Kırıkkale genelinde meydana gelen kuraklığın ardından bu kez de Çerikli´de yaşana sel ve su bakını felaketinden dolayı çok üzgünüm”

 

SORUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIM

“Hemşehrilerimiz henüz bir felaketin sıkıntılarıyla uğraşırken bu kez de bir başka felaketle karşı karşıya kaldılar. Ama tüm hemşehrilerim bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti büyüktür ve güçlüdür. Devletimiz, vatandaşlarımızın yaralarını en kısa zamanda saracaktır. Ben de şahsım adına, Çerikli Beldemiz için, gerek TBMM nezdinde, gerekse Bakanlıklarımız nezdinde ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar yapacağım” diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu