Seçim çalışması
Hafta sonu Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva Mahallelerinde Seçim İletişim Merkezlerinin açılışlarını yapan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yaptığı konuşmada eşit hizmete vurgu yaptı Pekdoğan 'Aylar öncesinden açıkladığımız projelerde de belirttiğimiz gibi, Kırıkkale'de 'arka mahalle', 'kenar mahalle' diye bir kavram kalmayacak. Şehrin doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi hep eşit olacak. Bizim yönetim anlayışımızda yön diye bir kavram yok. Batı neyse doğu da odur. Kuzey neyse güney de odur. Şehrin her bir noktasına hizmet eşit gidecek' dedi. Elektrik Projesi sayesinde su faturalarının yarıya düşeceğini vurgulayan Belediye Başkan Adayımız Pekdoğan, 'Kurulacak Vakıf Üniversitesi sayesinde, şehrimizin doğusu ve güneyi de gelişecek, kalkınacak' dedi.

Kimseyle derdimiz yok
Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan, 'Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale'miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart'ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız' dedi. 10 yıldır şehrimizin güney mahalleleri olan Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva'ya yeterli hizmetin gelmediğini ifade eden Pekdoğan, '10 yıldır tozdan, pisten başka bir şey görmeyen Bahçelievler Mahallesine en son hizmeti 10 yıl önce biz getirmiştik. Bahçelievler Mahallesine en son yapılan hizmet bizim inşa ettiğimiz ve hala kullanımda olan kapalı pazar yeridir' dedi.

Bu milletin şehitleri elbette ölmez
MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan 18 Mart şehitler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Pekdoğan mesajında 'Bizden başka bir millet daha yoktur ki,Can veren yiğitleriyle övünsün ve onlarla gurur duysun!Ama Vatan uğruna… Ama Milleti için… Ama Devletin ve bayrağının bekası için… İşte bunun için 'şehit' adını verir tüm bu değerler için canını verenlere… İşte bunun için 'şehitler ölmez!' der, Kur'an'da böyle vaat edildiği için' ifadelerini kullandı. Açıklamasında Pekdoğan 'Çanakkale'de bir taraftan büyük bir zafere imza atarken, öte yandan da dünyada eşi benzeri görülmemiş bir vahşetle üzerimize saldıranlara 250 bin canımızı verdi.Vatan uğruna
Vatan uğruna… Kurtuluş Savaşında, savaşacak erkek kalmayınca kadın ve çocuklarımız kanını, canını verdi… Namus uğruna…Ve her türlü çirkeflik ve dünyada eşi benzeri görülmemiş bir ihanet yumağında35 bin fidan devrildi kendi öz topraklarımızda. Devrilmeye de devam ediyor. Birileri görmese de. Görmezlikten gelse de…Devletin ve bayrağın bekası uğruna, Vatanın bütünlüğü, Milletin birliği uğruna… Türk Milleti, dünyada eşi benzeri olmayan bir sevgiyle vatanına sahip çıkar,Milletini kucaklar… Başka bir millet yoktur ki, Vatanı uğruna ölmeyi şeref saysın!.. İşte bu yüzden de. Elbette bu şehitler ölmez! Elbette onlara ölü denilmez ' ifadelerine yer verdi.