ŞEHİTLERİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAK

Vali Sezer, bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini, daha sonra ise Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek,  personelin bayramını kutladı. İl Protokolü ile birlikte Kırıkkale Şehitliğini ziyaret eden Vali Sezer, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak, şehit yakınları ile bir araya geldi. Barış Pınarı Harekatı kapsamında yürütülen operasyonlar esnasında Suriye (Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi) Yalişli Köyü mevkiinde PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca yapılan topçu atışı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık´ın baba ocağına bayram ziyaretinde bulunan Vali Sezer, aileye bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyerek, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

GÖREVLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Bayram ziyaretlerinin devamında Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör´ün, geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli babası Cebrail Güngör için, Keskin Armutlu Köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Sezer, başsağlığı dileklerini iletti. Kurban Bayramı´nda  yol kontrol ve arama uygulama noktalarındaki polis ve jandarma ekiplerini de ziyaret eden Vali Sezer, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Kırıkkale- Ankara kara yolu Yüksek Hızlı Tren Köprüsü altındaki uygulama noktalarını gezerek görevlilerin bayramını kutladı.

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

 

KIRIKKALE 43 İLİN GEÇİŞ NOKTASI

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen ve İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut´tan trafik yoğunluğu hakkında bilgi alan Sezer, Kırıkkale´nin 43 ilin geçiş noktasında olduğuna dikkati çekerek, 'Özellikle bayram tatilinin de fazla olması sebebiyle trafik yoğunluğu yaşadık. Geçen yıllara göre çok daha fazla yoğunluk yaşandı. Özellikle 17 Temmuz´da 160 bine yakın araç geçişi oldu. Dün 140 bindi, bugün de yoğunluk azalıyor, sakinlemiş durumda.' diye konuştu. Jandarma ekipleri de kontrol noktasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların bayramını kutlayarak karanfil verdi.

 

Ziyaretlerinde Vali Sezer´e, Garnizon Komutanı Müh.Alb.Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb.Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak´ta eşlik etti. Haber: Kenan Kuzucu