Dernek binasında düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın Eşi İlksen Kolat, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya'nın Eşi, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Garnizon Komutanı Vekili Mehmet Sadık Akça, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş,İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut,İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,İl Müftü Yardımcısı Kemal Cengiz,İl Müftüsü Bekir Gerek'in eşi Hatice Gerek katıldı.

Kerbela şehitlerinini ve şehitlerimizi anıyoruz

Dernek Başkanı Rıfat Öcal gün nedeniyle yaptığı konuşmada 'Dernek olarak organize ettiğimiz Muharrem Ayı Aşure günü programımıza katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Kerbela şehitlerini ve şehitlerimizi anıyoruz. Bu vesile ile de, Yüce Devletimizin Bölünmez bütünlüğü uğruna Şahadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşan Gazilerimizi de rahmetle anıyoruz'dedi.

Aşure ikram edildi

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

Dernekte yapılan aşura ikramı sonrası Tüm Şehitlerimiz için Şehitlik Camii din görevlisi Niyazi Gevrek tarafından Kuran-ı kerim okunarak dua edildi. Dernek binalarında Şehit Anneleri ve Gazi eşleri tarafından hazırlanan Aşura misafirlere ikram edildi.