Şehitler İçin Aşure Dağıtıldı

 

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından muharrem ayı dolaysıyla vatan mücadelesinde şehit olanlar için aşure dağıtıldı.

 

AŞURELERİ ŞEHİT ANNELERİ HAZIRLADI

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından muharrem ayı dolaysıyla aşure dağıtıldı.  Dernek binasında şehit anneleri tarafından hazırlanan aşure ve yemek, tüm şehitlerin anısına misafirlere ikram edildi. Hüseyin Kahya Parkı´nda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Sait Özkılınç´ın yanı sıra Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DAĞITIYORUZ

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, “Muharrem ayı dolayısıyla aşure her yıl olduğu gibi bu yılda aşure ikramında bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan aşurelerimizi halkımıza sunuyoruz. Aşurelerin içerisindeki tanelerin her birisi ayrı ayrı kaynatarak insanlarımızı kaynaştırmış oluyoruz. Aşure aşını birlik ve beraberlik içerisinde dağıtıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz günümüzü şehitlerimize dağıtıyoruz”

 

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret Sarıkızlı Köyü Derneğinden, Önal’a ziyaret

Vali Yardımcısı Sait Özkılınç Muharrem ayının sembolü haline gelen derneğimiz tarafından yaptırılan aşuremizin halkımıza dağıtımını yapıyoruz. Allah birliğimize ve beraberliğimize daim eylesin ve kötülere fırsat vermesin. Aşure yapımında emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından özenle yapılan aşureleri protokol üyeleri Kırıkkale halkına dağıttı. Haber: Ahmet Özhan