Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit ailelerine ve çocuklarına yaptığı desteklerinden dolayı Diş Hekimi Murat Öztürk´e onursal üyelik unvanı verdi.

ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ

Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu´dan onursal üyelik unvanını alan ve duygulanan Diş Hekimi Murat Öztürk, 'Şehitler bizim kalbimizde yaşıyor. Aileleri baş bacımız.'dedi. Her zaman şehit ailelerinin yanında olduğu vurgulayan Murat Öztürk, 'Kırıkkale´de asteğmenlik yaptım. Burada şehit aileleriyle birebir ilgilendim. Desteklerimi hiç esirgemedim. Şehit çocuklarına gereken maddi ve manevi destek gösterdim. Göstermeye de devam ediyorum. Onlar bizim herşeyimiz.'dedi.

KİMSESİZ DEĞİLSİNİZ

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

Yeni polikliniğin açılışından sonra bir sosyal sorumluluk projesi olan 'Kimsesiz Değilsiniz'  adlı projeyi hayata geçirdiklerini açıklayan Öztürk '15 yaş ve altı şehit çocukları ile hem anne ve hemde babası olmayan yine 15 yaş ve altı çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı tedavilerini yeni polikliniğimizde ücretsiz olarak yapıyoruz. Bu durumda olan çocuklarımız için bize müracaat edilmesi halinde periyodik sürelerde hiçbir ücret talep etmeden muayenelerini değil tamamen tedavilerini üstleniyoruz. Bu çocuklar bizim ve bizde onlar için elimizden geleni yapmalıyız' şeklinde konuştu.  

TOPLUMA MANEVİ GÜÇ KATIYOR

Diş Hekimi Murat Öztürk gibi insanları aralarında görmekten dolayı son derce mutlu olduklarını ifade eden Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, 'Murat bey güzel projeleri imza atıyor. Biz onu yakından takip ediyoruz. Bütün yatırımlarını Kırıkkale´ye yapıyor. Kırıkkale sevdalısı olduğunu gösteriyor. Birçok insana örnek oluyor. Kendilerine teşekkür ederim. Öztürk gibi insanlar, topluma manevi güç katıyor. Kendilerinden Allah razı olsun' dedi. Haber: Emel Selci