1994 ve 1995 Yılında şehit Olan Astsubay Serhat Gençer ve Er Ayhan İçöz´ün Komutanları ve silah arkadaşları tarafından şehit oluşlarının yıl dönümünde mezarları başında dualarla anıldı.

 

SİLAH ARKADAŞLARI UNUTMADI

İstanbul´dan ve yurdun çeşitli illerinden gelen Emekli Amfibi Deniz piyadelerden oluşan Leventler Dayanışma Derneğinin her yıl düzenlenmiş olduğu ziyaret bu yılda gerçekleşti. İlk ziyaret Keskin mezarlığı olan Leventler Dayanışma Derneği ilk olarak Keskin mezarlığında Şehit Ayhan İçöz´ü andı.  Arkadaşlarının mezarına çelenk bırakan Leventler Dayanışma Derneğinin ikinci ziyaret ise Kırıkkale Şehitliği oldu. Şehitlikte Şehit astsubay Serhat Gençer mezarı başında dualarla anıldı.

 

Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor! Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor!

KAHRAMANLAR UNUTULMAYACAK

Ziyaret sırasında konuşma yapan Dernek Başkanı Emekli Deniz piyade Albay Aziz Doğan, şehitlere minnet borçlu olduklarını, ‘Şehit vurulunca değil unutulunca ölürmüş´ diyerek ve asla bu kahramanları unutmayacaklarını dile getirdi. Program sonunda Şehit Serhat Gençer´in babası Mehmet Gençer 'Unutulmamak çok güzel bir şey teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi