Dernek Başkan Rıfat Öcal yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizi kabirleri başında anma programlarımız çerçevesinde bugün de İlimiz Şehitlerinden Uzman Jandarma Çavuş Ayhan Şahin için Balışeyh İlçemizdeyiz. Şehidimiz Ayhan Şahin 1995 yılında bugün şehit olmuş ve bugün 20. Yıl dönümü dolayısı ile Kederli ailesi beraber Şehidimizin kabrini ziyarete geldik.Şehidimiz,14.10.1995 tarihinde BİNGÖL-Karlıova kırsalında eli kanlı terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olmuştu.22.12.1994 tarihinde evlenen Şehidimizin Akın Ayhan ismini verdiği evladını Yüce Devletimize emanet bırakmıştır.”dedi.

Kırıkkale için korkutan uyarı! Rüzgar hızı 95 kilometreye çıkabilir… Kırıkkale için korkutan uyarı! Rüzgar hızı 95 kilometreye çıkabilir…

DUALAR EDİLDİ

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Şahin anısına ailesi tarafından Balışeyh ilçesinde yemek ikramı yapıldı. Düzenlenen programda Şehidimizin ailesini, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, İlçe Emniyet Amiri Ünal Karakuş, İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım, Kırıkkale Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel, Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit aileleri ve Gaziler katıldı. Ailesi tarafından verilen yemek sonrası Şehidimizin Balışeyh ilçe Mezarlığında bulunan kabri başına gidilerek İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım ve Şehitlik Cami din görevlisi Yalçın Demirel tarafından kuranı kerim okundu ve dua edildi.