Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek


ŞEHİRDEN DESTEK YOK
Türkiye liglerinde yıllarca mücadele eden Kırıkkalespor'un kaderi her sezon olduğu gibi yine değişmedi. Borç batağı içerisine sürüklenerek Deplasmanlı Amatör lige kadar düşürülen bu takıma Şehrin ileri gelenleri, Bürokratları, Siyasileri, İş adamları ve Esnaflarda sırt dönünce tarihi başarılarla dolu olan takım maalesef bu duruma düştü. Sezon başı yeni gelen yönetim ise imkanları doğrultusunda ve hiç kimseden destek almadan ayakta durmaya çalıştı ve bunu da başardı. Oysaki 300 bin nüfuslu bir şehrin takımı bu duruma düşmemeli Kırıkkalespor bu ligi hiç hak etmiyor bırakın maddi desteği manevi desteği bile bu takıma çok görüyorlar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
EN AZ SÜRE OYNAYANLAR
Takımda yer alan 29 futbolcudan 4 tanesi sezon boyunca en az süre ile oynayan futbolcular oldular. Bu futbolculardan Alpaslan 13 dakika, Aykut 41 dakika, Tolga 52 dakika ve Resul 81 dakika görev alarak sahada en az süre kalan futbolcular olarak kayıtlara geçti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
EN FAZLA SÜRE OYNAYANLAR
2013–2014 Futbol sezonun da oynanan 26 haftalık süreçte takımda en fazla süre ile oynayan futbolcuların başını tecrübeli futbolcu Yasin Kapucu çekti. Kapucu 2250 dakika sahada kalırken Emre 2212 dakika, Tunahan 2039 dakika, Uğur 1953 dakika, Celal 1928 dakika ve Cansın 1926 dakika ile sahada en fazla kalmayı başaran futbolcular oldular.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
EN AZ FORMA GİYENLER
Takımın genç futbolcuları bu sezon zaman zaman forma giyme fırsatı bulsalar da yine beklentilerin üzerine çıkamadılar. Ligde oynanan maçlarda en az forma giyen futbolcular ise 1 maç ile Tolga, Aykut ve Alpaslan 2 maç ile Elvan ve Burak 3 maç ile Serkan Aydın ve Resul 4 maç ile' de Ömer Faruk oldu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
EN ÇOK FORMA GİYENLER
Kırıkkalespor'da bu sezon en çok formayı giyen futbolcu Osman İnci oldu. Sezon başında Türk Metalspor'dan Kırıkkalespor'a transfer olan sağ kanat futbolcusu Osman ligde oynanan tüm maçlarda takımdaki yerini kimselere bırakmadı. Bu futbolcu'yu 25 maç ile Yasin Kapucu ve Emre takip ederken Adem Ercan 24 Uğur, Cansın ve Tunahan ise 23 maçta oynama başarısı gösteren futbolcular oldular.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------
ARA TRANSFERDE GELENLER
Ligin ilk devresinde beklentilerin altında kalarak takım olarak sıkıntı çeken kırmızı-lacivertli ekip takıma ara transfer döneminde takviyeler yapmak zorunda kaldı. Yönetim Kurulu imkanları dahilinde ara transferde takıma 6 futbolcu takviyesi yaptı. İstanbul Vefaspor'dan daha önceki sezonlarda Kırıkkalespor formasını da giyen kaleci Ramazan Koray Tetik, Geredespor'dan Aykut Bora, Sarayönü Belediyespor'dan Muhammet Ali Kızılkaya , Adliyespor'dan Serkan Aydın,Balıkkesir Belediyespor'dan Alattin Öztekin ve Mühimmatspor'dan Abdullah Yeşilyurt ara transfer döneminde Kırmızı-lacivertli formayı giyen futbolcular oldular.
----------------------------------------------------------------------------------------------------