AK parti Merkez İlçe yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Enver Kılıç ziyarette çalışmaları hakkında gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hasan Özhan'a bilgi verdi. Kılıç medyanın demokrasi için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek 'Siyaset için medya olmazsa olmaz koşullardandır. Siyasetçilerin yapmak istediklerini yaptıkları çalışmaları halka aktaran kuruluş medyadır. Biz AK parti olarak gerek genel anlamda gerekse yerel anlamda medyaya büyük önem veriyoruz. Onlarla sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ben ve yönetim kurulumda sizlerle tanışmak için böyle bir ziyarette bulunduk. Biz her türlü paylaşıma açığız' şeklinde konuştu.

Amacımız hizmet

Cumhurbaşkanı Erdoğa canlı yayında konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğa canlı yayında konuşuyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ilimizde siyasetle uğraşan medya bulunan herkesin ana gayesinin ilimize hizmet olduğunu belirterek 'Siyasi parti temsilcilerimizle ilimizi bir adım daha ileri nasıl götürürüz. İlimize ne tür çalışmalarla daha modern hale getiririz bunun telaşı içindeyiz. Siyasetçilerimiz yaptıkları halkımıza yansıtmak bizim ana görevimiz ' ifadesini kullandı.

Hazırız

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç siyasetin geçici hizmetlerin kalıcı olduğuna inandığını belirterek 'Ak Parti olarak daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun arayışı içindeyiz. Bu nedenle önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçim için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Merkez ilçe olarak seçime hazırız. AK Parti'nin tüm organları ile uyum içindeyiz. Bu uyumunda bize başarı getireceğine inanıyorum' şeklinde konuştu.