GEREKEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Cemalettin Akdoğan, TSO seçimlerinin ertelenmesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.  Adaylık sürecinde kendisinin yanında yer alan işadamlarıyla birlikte toplantıya katılan Akdoğan, seçimin neden ertelendiği konusunda bir bilgilerinin olmadığını, bunun ilerleyen günlerde açığa çıkacağını söyledi. Her zaman seçime hazır olduklarını ve bu konuda çalışmaların hali hazırda sürdüğünü belirten Akdoğan, her zaman seçime hazır olduklarını ve arkadaşlarının hala çalışmaların içinde olduğunu kaydetti.

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Adaylık sürecinde birlik ve beraberliğin devam ettiğini ve kendisinin yanında olanlarla önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Akdoğan, adaylıklarının 13 grupta sürdüğünü ifade etti.

Seçimin ertelenmesinin çalışmalarına ve isteklerine mani olmadığını belirten Akdoğan, Nisan ve Mayıs ayında yapılması planlanan seçimlere hep birlikte hazır olduklarını bildirdi.

Bu uzun süreçte kendileriyle çalışmak isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Akdoğan, uzlaşı kültürüyle hareket edeceklerini bildirdi.

ÖNEMLİ PROJELER YAPACAĞIZ

Ticaret ve Sanayi Odası´nın tüccarın yanında olması gerektiğini, yatırımcının önünü açabilecek programlar ve projeler yapması gerektiğini belirten Akdoğan, göreve gelmeleri halinde yatırımcılar için önemli projeler yapacaklarını açıkladı. Kent genelinde beyaz masa projesinin hayata geçirileceğini ve yatırımcının sadece bir muhatapla görüşerek kente yatırım yapmasının hedeflendiğini belirten Akdoğan, yatırımcının önünden bürokrasi engelini kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Seçimin ertelenmesinin kimseye bir fayda sağlamadığını belirten Akdoğan, seçimin tarihinde yapılmasının iyi olacağını ima ederek, erteleme sebebi hakkında bir bilgilerinin olmadığını, önümüzdeki günlerde bunu kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti. Belediye başkanlığı döneminde, Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı zamanında kendi menfaati için hiçbir şey yapmadığını, bulunduğu makamı ve gücü kamu yararına kullandığını belirten Akdoğan, her zaman şeffaf çalışma içinde olduklarını ve ‘Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla´ çalıştığını bildirdi.