Kırıkkale´nin yeniden başkanı olacağız

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

 

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 'Belediyecilikte edindiğimiz tecrübe ve gençliğin de verdiği enerjiyle, inşallah Kırıkkale´nin geleceğinin daha güzel olması için çaba sarf edeceğiz.' dedi.

 

ADAYIMIZ SAYGILI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı AK Parti il binasında İl Başkanı Nuh Dağdelen ile birlikte partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti ve Mehmet Saygılı ´ya destek veren Kalabalık bir grup ile il binasına gelen Başkan Saygılı Çiçek ve meşaleler ile karşılandı. AK Parti il Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İl Başkanı Nuh Dağdelen´in konuşmasıyla başladı. Dağdelen burada yaptığı konuşmada AK Parti Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olduğunu söyledi. Dağdelen seçim boyunca gece gündüz çalışmalar yapacaklarını ve en yüksek oyu alarak Kırıkkale Belediyesine tekrar Mehmet Saygılı ile devam edeceklerini belirtti. Dağdelen göreve geldiği günden beri İl teşkilatı ve belediye ile uyum içinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Saygılı, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Seçimler için gece gündüz çalışacaklarını anlatan Saygılı, şöyle konuştu: 'Süreç tamamlandı ve Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bu dönemde görevi bize tekrar verdi. Bundan sonra milletvekilimiz ve teşkilatımızla, Kırıkkale, ilçeler ve köylerde AK Parti´nin bayrağını zirvedeki yerine koymak için çalışacağız. Belediyecilikte edindiğimiz tecrübe ve gençliğin de verdiği enerjiyle, inşallah Kırıkkale´nin geleceğinin daha güzel olması için çaba sarf edeceğiz. Özellikle süreçte destek olan sevgi gösterisinde bulunan ve bana inanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.'

 

UTANACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEY YOK

4 aylık süreç olduğunu hatırlatan Başkan Saygılı, “Biz uyum ve birliktelikle başaramayacağımız hiçbir şey yok. Seçimle ilgili Rabbime şükürler olsun ki hiçbir tereddütümüz yok. Mesele kazanmak değil Kırıkkale´deki AK Partinin bayrağını en yüksek yere taşımaktır. Çok açık ve net herkes elini taşın altına koyacak ve kapı kapı gezecek. Bunu Cumhurbaşkanımızın aday tanıtımı toplantısında açık ve net bir şekilde söyledi. Kırıkkale´den çok şey beklediğini ifade etti. Bizde gecemizi gündüzümüze katacağımıza söz verdik. Değerli dava arkadaşlarım, Rabbime şükürler olsun ki arkamıza dönüpte utanacağımız hiç bir şey yok. 5 yıl önceki vermiş olduğum taahhüttü tekrar veriyorum. Allah izin verirse Belediye Başkanlığı görevini tekrar nasip ederse hiçbirinizin boynunu eğmeyeceğime söz veriyorum. Sizin emanetinize sahip çıkacağım. Bizim talip olduğumuz tek şey yüce milletin hizmetkarı olmak başka bir şey değil. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

ADAYLIK SÜRECİ ARTIK SONLANDI

Hizmete talip olmanın önemli olduğunu belirten Saygılı, 'Adaylık süreci artık sonlandı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan bizleri seçti. Tüm aday adayı arkadaşları ve teşkilatımızı tek bir hedefte toplayarak gece gündüz demeden çalışacağız. 31 Mart 2019´da inşallah oylarımızı artırarak yeniden belediye başkanı olacağız. Gönüllerin belediye başkanı olmak için çabalayacağım.' diye konuştu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ise Başkan Saygılı´yı tebrik ederek 31 Mart´ta yapılacak seçimlerde teşkilat olarak gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. Haber: Emel Selci