Sarıkamış´tan15 Temmuz´a Varoluş Destanı

 

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde “Sarıkamış 15 Temmuz Varoluş Destanı” adlı bir program düzenlendi.

 

SARIKAMIŞ´TAN 15 TEMMUZ´A

Müftülük Konferans Salonu´nda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Okul Müdürü Elif Tolun, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan program şiir ve slayt gösterisi, türküler, oratoryo ve drama gösterileri ile devam etti.  


ŞEHİTLERİMİZ SAYGIYLA ANILDI

Programda, Sarıkamış, Çanakkale, Kurtuluş Savaşı, 15 Temmuz Destanına kadar ülkemizin tarihinde büyük önem arz eden şehitlerimiz anıldı. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı programda ülkemizin yakın tarihte yaşadığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Destanı´nda Şehit Olan Ömer Halis Demir en son sahne ile anıldı.


BAYRAK MARŞI

Kırıkkale’de siber suçlarla mücadele devam ediyor Kırıkkale’de siber suçlarla mücadele devam ediyor

Başta Okul Müdürü Elif Tolun olmak üzere Müdür Yardımcıları ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri programın en güzel şekilde sunulması için özverili bir şekilde görevlerini icra ettiler. Program Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından en ince ayrıntılı düşünülerek hazırlandı. Program ‘Bayrak Marşı´ ile sona erdi. Haber: Emel Selci