Yaklaşık on yıldır zirve yarışından uzak olan Kırıkkalespor bu yıl sezonun ilk devresinin bitimi ile zirve yarışındaki yerini aldı. Kısıtlı bütçesine rağmen iyi bir kadro oluşturan ve ligin son haftalarında iyi bir hava yakalayarak şampiyonluk için ümitlenen kırmızı lacivertiler ligin ikinci devresindeki maçalar için içinde oldukça ümitli. Zirve yarışında yer alan takımların Kırıkkale'ye gelmesi ve diğer rakipleri ile zorlu maçları olması Kırıkkalespor'un şampiyonluk yolunda avantajlı olmasını sağlıyor. Tüm şehrin ikinci devrenin başlaması ile takımına sahip çıkması esnafın siyasetçilerin bürokratların ve cefakar taraftarın takımına tüm maçlarda yalnız bırakmamamsı şehri bayraklarla donatması Kırıkkalespor'u şampiyonluk potasına daha da yaklaştıracaktır.

-------------------------------------------------------------------------------------------

TARAFTARLAR GÖREVİNİ YAPTI

Kırıkkalespor taraftarları gibi bir taraftar kitlesini bulmak gerçekten çok zor. Gruptaki bütün takımların gıpta ile baktığı bir taraftar kitlesine sahibiz. Taraftar dernekleri takımlarını başarısı için gerek iç sahada gerekse deplasmanda tüm maçlarda tribünlerde takımlarını yanında yer alıyorlar. Maç boyunca takımlarına mümkün olduğu kadar destek veren taraftarlar maç öncesi ve sonrasında da takıma moral kaynağı olurken şehri maç için adete teşvik ediyorlar.Özellikle ikinci devre maçlarında daha dikkatli olunması gerekiyor. Çünkü ilk yarıda bazı maçlarda yapılan ufak bir taşkınlığın saha kapama seyircisiz oynama ve para cezası almamıza neden oldu.İkinci devre maçlarında tüm derneklerin elele vererek takıma ilk devredenden daha fazla destek vermeleri gerekiyor.

TRANSFER DÖNEMİ BAŞLIYOR

Kırıkkalespor'un da içinde bulunduğu Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde ikinci transfer dönemi 6 Ocak 2015 tarihinde başlayacak. Kırıkkalespor'un zirvedeki rakiplerini yakalaması için takıma takviye yapması şart. Takımın mevcut kadroya en az üç veya dört transfer yapması ile kendini bir anda şampiyonluk potasında bulacaktır. Teknik heyetin vereceği transfer rapor doğrultusunda yönetim kuruluda tüm imkanların seferber ederek takıma kazandırılması gereken futbolcuları takviye etmenin hesaplarını yapıyor.

2014-2015 SEZONUNDA DEPLASMANLI LİG

6 GRUP TAKIMLARI VE STATÜSÜ

LİGİN YENİ TAKIMLARI

1-Hacılar Erciyes (Kayseri)

2-Kazan Belediyespor ( Ankara)

3-Sivas Cum. Üniv. (Sivas)

4-Y. Altındağ Bel. Spor (Ankara )

5 -Yozgatspor (3.ligden düştü)

BAL`DA OYNAMA TABLOSU

Sincan Belediye (5 Sezon)

Sorgun Belediye (5 Sezon)

Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor

Kayseri Yolspor (4 Sezon)

Zara Belediye (4 Sezon)

Kırıkkalespor (3 Sezon)

Aksaray Sanayi (2 Sezon)

Kazan Bel.Spor (2 Sezon)

Keçiören Bağlum (2 Sezon)

Yeşil Kırşehirspor (2 Sezon)

Hacılar Erciyes (İlk Kez)

Sivas Cum. Ünv. (İlk Kez)

Y. Altındağ Bel. (İlk Kez)

Yozgatspor (İlk Kez)

Averaj Hesabı:


1.İki takım arasındaki ikili averaj
2.Gol averajı
3.Eşitlik devam ederse hükmen yenilgisi olmayan
4.Eşitlik yine devam ederse genel averaja bakılmaksızın tarafsız sahada tek maç eleme maçı
5.Üç ve ya daha fazla takımın puan eşitliği halinde o takımları içeren özel puan tablosu oluşturulur.
Not 1:Şampiyon olan takım TFF 3.lige çıkar.
Not 2:Son 2 sırada kalan takımlar küme düşer.
Not 3:Çankırı temsilcisi Yapraklı Belediyespor sezon öncesi ligden çekildi.
Not 4:Aksaray Belediyespor sezon öncesi lige katılım hakkını Aksaray Sanayi Gençlik Kulübüne devretti.

**/*/*/*/*/*/

SAHA KAPATMA VE PARA CEZALARI

SORGUN BELEDİYESPOR KUPA MAÇI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`nun 09.09.2014 tarih ve 8 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

MKE KIRIKKALESPOR Kulübü sporcusu UFUK Koç'un 03.09.2014 tarihinde oynanan SORGUN BELEDİYESPOR - MKE KIRIKKALESPOR Türkiye Kupası müsabakasında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

ZARA BELEDİYESPOR MAÇI

2014-2015 Futbol sezonunun ilk devresinde Kırıkkalesporun Amatör Futbol Disiplin Kurulundan ve Profesyonel Futbol Displin kurulundan aldığı cezalar.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu`nun 23.10.2014 Tarih ve 20 Sayılı Toplantısında almış olduğu karar

MKE Kırıkkale Spor Klb. Hakkında; 19.10.2014 tarihinde oynanan Zara Bld. Spor - MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmak 600 TL para cezası .

Çirkin ve kötü tezahüratta bulunmak 750 TL para cezası

Çıkan saha olaylarından dolayı 2 maç seyircisiz saha kapatma cezası

Nihat BARAN (MKE Kırıkkale Spor Klb. Ant.) hakkında; 19.10.2014 tarihinde oynanan Zara Bld. Spor - MKE Kırıkkale Spor BAL müsabakasında sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan taktiren 10 gün hak mahrumiyeti cezası.

YOZGATSPOR MAÇI

Amatör Futbol Disiplin Kurulu`nun 25.12.2014 Tarih ve 47 Sayılı Toplantısında almış olduğu karar.

MKE Kırıkkalespor Klb. Hakkında; 14.12.2014 tarihinde oynanan MKE Kırıkkalespor-Yozgatspor Tic.A. Ş. BAL müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 600.-TL. Para cezası.