AK Parti Kırıkkale Milletvekili Avukat Ramazan Can, Yeni Mahalle´de bulunan sağlık kompleksinin yüzde 85´in tamamlandığını söyleyerek, sağlık alanında büyük bir eksikliğini tamamlayacağını dile getirdi.

 

MÜDÜRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Avukat Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve partililer, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi´ye yeni görevine atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Yaklaşık bir saat süren toplantıda yöneticiler ilin sağlık durumları hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

 

KOMPLEKSTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Heyet daha sonra ise İl Sağlık Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının da içerisinde olduğu Sağlık Kompleksinde incelemeler yaptılar. Sağlık kompleksinde firma yetkililerinden bilgi alan yöneticiler, tesisin şuanda yüzde 85´inin tamamlandığı bilgisini aldılar. Konu hakkında AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, kompleksin hizmete başlaması ile bölgeye büyük katkılar sağlayacağını ve sağlık alanında içerisinde barındıracağı birimler ile ilin büyük bir eksikliğini tamamlayacağını sözlerine ekledi.  Haber Merkezi