TEMEL KAVRAMLAR ANLATILDI

Kırıkkale’de CNC sınavı yapıldı Kırıkkale’de CNC sınavı yapıldı

Fen-Edebiyat Fakültesi Seminer Salonu´nda gerçekleşen programa, Bozok Üniversitesi´nden Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve Erciyes Üniversitesi´nden Doç. Dr. Metin Aytekin proje eğitmeni olarak katkı sağladı. Sağlık Bilimleri alanından öğretim elemanlarının katıldığı proje eğitiminin ilk gününde Temel Kavramlar, Proje Önerisinin Bileşenleri, Proje Tasarımı Uygulaması I-II ve Grup Dinamiği: Takımın Rolü konuları üzerinde duruldu.

 

KATILIMCILARA BELGE VERİLDİ

Proje Eğitiminin ikinci gününde ise Bilgi Kaynaklarına Ulaşım ve Değerlendirilmesi, Araştırmanın Planlanması ve Zaman Yönetimi eğitimlerinin yanında uygulamalı Proje Tasarımı III-IV çalışmalarına yer verildi. Katılım belgelerinin dağıtıldığı eğitimin kapanışında, Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanı Rüstem Orhan, proje eğitimine katılan öğretim elemanlarının eğitimde yapılan etkinliklerden memnun kaldıklarını belirtti.

 

Etkinliğe katkı sağlayan Bozok Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Metin Aytekin´e teşekkür ederek,  hediye takdim etti.