MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!” MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!”


 

 

 

Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanlığı, yerel seçim öncesi “Halkla Kucaklaşma” programı kapsamında Kırıkkale merkezde de halkın nabzını tutmaya devam etti.

 

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale´deki  gündemdeki konular ile yerel seçimlerin ele alındığı ziyaretlere; Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler. Kırıkkale için esnafın beklentilerini, istek ve temennileri hakkında bilgi aldılar.

 

SAADET´İN YÜKSELİŞİNE ŞAHİT OLACAKLAR

Esnaf ziyaretinde Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet´in yükselişine herkesin şahit olacağını dile getirdi. Saadet Partisi´nin belediyeleri partizanlıktan, yolsuzluktan ve israftan kurtaracağına dikkat çeken Vurgun, “Belediyelere, bizlere emanet edilen mala, mülke, paraya, yetim malına nasıl sahip çıkıyorsak öyle sahip çıkacağız. İşi ehline vereceğiz. Belediyenin asli görevi olan vatandaşa hizmet götürme anlayışını sağlayacağız” dedi.

 

RANT KAZANMANIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Şehirlerin yanlış ve düzensiz yapılaşmalar ile beton yığınlarına döndüğünü ve kimliklerini kaybettiğinin altını çizen Vurgun, “Şehirlerden rant kazanmanın önüne geçeceğiz. Şehirlerin tarihini, kimliğini yok eden anlayışlara izin vermeyeceğiz. Yaşanabilir şehirler planlayacağız” diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu