İftara katıldılar

Valimiz Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat'ı Çocuk Yuvasına gelişinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve diğer yetkililer karşıladı. İftar programına Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç ve yuvada kalan çocuklar katıldı.

Çocuklarla ilgilendi

İftar öncesi Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş 0-6 yaş grubunun bulunduğu kata geçerek çocuklarla ilgilendi, sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Vali Kolat yaptığı kısa konuşmada 'Eşimle birlikte sizlerle bir ve beraber olmaktan dolayı son derece mutluyum. Devletin imkanları bu sıcak ortamda sizlere sunuluyor' dedi.

Dondurma dağıttı

Çocuklara seslenen Kolat, 'Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Burada bir aile ortamında verilen sevgi ve saygının paylaşılması önemli. Çocuk Yuvasında bunun en iyi biçimde verildiğine inanıyorum' diye konuştu. Daha sonra iftar yapılıp, çaylar içildi. Vali Ali Kolat, iftardan sonra çocuklara tek tek dondurma dağıttı.