Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!


İFTAR SOFRALARI KURULMAYACAK

Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu Ramazan ayında Kırıkkale´nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışları ulaştırılacak. Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle iftar sofraları kurulmayacak ancak ihtiyaç sahiplerinin evlerine iftariyelikler ve kumanyalar dağıtılacak.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu Kurucusu Ümit Suluhan Yönetimi ve üyeleri, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yetim, öksüz, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını söyledi. Sadece Ramazan ayında değil her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını dile getiren Suluhan, hayırseverlerin zekat ve filtreleriyle hazırlanan yardım kolilerinin en kısa sürede dağılacağını söyledi. 

 

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Suluhan, “En önemli ibadetlerin başında gelen oruç, Allah´ın bize verdiği nimetlerin değerini anlamamızı sağlar. Bu yıl 15 Nisan Perşembe günü başlayacak olan ramazan ayı, aynı zamanda bolluk ve bereketi de beraberinde getiriyor. Bu zamanda yapılan yardımlar birçok sofraya mutluluk birçok insana ise dua ulaştıracak. Ramazan Ayı´nda yardımlarımız ile bereket ve dayanışmanın önemini vurguluyoruz”

 

TÜM BAĞIŞÇILARI BEKLİYORUZ

Son olarak Suluhan, “Bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif´in güzelliklerinden herkes nasiplensin; iftar, sahur ve bayram sevincini herkes yaşasın diye yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren platformumuz; Müslüman kardeşlerimizin tüm bağışlarını büyük bir hassasiyetle yerine teslim etmektedir. Platformumuz Fidye, fitre, zekat, iftar vermek gibi  ibâdetlerin en doğru şekilde yerine getirilmesini sağlamakta; tüm bağışları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır” dedi. Haber: Kenan Kuzucu