2014-2015 sezonu okul sporları faaliyetleri takvimine göre düzenlenen Basketbol İl Birinciliği müsabakaları oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Üçüncülük müsabakasında Sulakyurt Gençlik ve İzcilik Kulübü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ile karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli bir maç sonunda rakibini 27-26 yenen Sulakyurt Gençlik ve İzcilik Kulübü üçüncü oldu.

Final çekişmeli geçti

Merakla beklenen final müsabakasında rakibine oranla daha iyi organize olan ve Antrenör Fatih Atik'in direktiflerini sahada tam anlamıyla gerçekleştiren Mustafa Necati İlköğretim Spor Kulübü rakibi Akşemsettin İlköğretim Okulu Spor Kulubü'nü 36-20 yenerek kupanın sahibi oldu.

Kupayı Pekdoğan verdi

Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek

Müsabakalar sonunda dereceye giren ve üçüncü olan Sulakyurt Gençlik ve İzcilik Kulübü'ne kupasını Fahri Başkan Erkan Benli, ikinci olan Akşemsettin İlköğretim Okulu Spor Kulübü'ne Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan, birinci olan Mustafa Necati İlköğretim Spor Kulübü'ne ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural verdi.

İlimizi temsil edecek

Mustafa Necati İlköğretim Okulu Spor Kulübü Kırıkkale'yi Çorum'da yapılacak olan bölge müsabakalarında temsil edecek..