Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor


KIRIKKALE DE OLMAKTAN MUTLUYUM

Kızılelma Ocakları Genel Başkanlığının iftar davetlisi olarak Kırıkkale´ye gelerek Kırıkkaleliler ile buluşan Dönemin Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, “Yıllar sonra Kırıkkale de olmak beni mutlu etti. Bu şehri ve bu şehrin insanını seviyorum. Bugün beni buraya davet eden Kızılelma ocakları genel Başkanı Hakan Polat´a teşekkür ediyorum, Bu şehirde o dönem bakanlığın da imkanları ile Kırıkkale´nin her noktasına Sağlık Meslek liselerinin açılmasını sağlamıştık. Yine o günün şartlarında 7 Bin kişiyi işe başlatmıştık, ben bu şehri seviyorum, kısacası Kırıkkale´de olmaktan dolayı mutluyum”

 

BİZ HER ZAMAN BU ŞEHİRDEYİZ

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Kızılelma Ocakları Genel Başkanı Hakan Polat, “Kırıkkale´de olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Biz bu şehri seviyoruz, bugün buraya kadar gelerek iftar davetimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Kırıkkale insanına hizmet etmek bizim için her zaman özel olmuştur. Kırıkkale´nin yeri her zaman bizde ayrı olmuştur. Yine bu şehrin takımı Kırıkkalespor´unda bizim için yeri özeldir. Bugün birliktelik örneği vererek Kızılelma ocaklarının bir bütün olduğunu tekrar kamuoyuna deklare ettik. Herkesten Allah razı olsun, bu şehir için atılacak her adımda biz burada olmaya hazırız” dedi.