71´li Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Erdal Aydın, hafta sonu yapılacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor - Çubukspor maçına tüm Kırıkkale halkını davet etti.

 

DESTEK OLALIM

Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın, BAL Ligi 6. Grupta lider durumda bulunan kırmızı lacivertli ekibin, Pazar günü Başpınar Stadyumunda Çubukspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde tüm taraftarları maça davet etti. Futbolcu, yönetim ve taraftar olarak hep birlikte başarılı olarak Kırıkkale Büyük Anadoluspor´u üst liglere çıkmasına vesile olmak istediklerini söyleyen Aydın, bunun için özellikle iç saha maçlarında takımlarına destek olmaları gerektiğini savundu.

Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu! Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu!

 

6 PUAN DEĞERİNDE

İlçe Belediye Başkanlarına seslenen Başkan Aydın, “Pazar günkü maç bizim ve şehrimiz için hayati önem taşıyor. Galibiyet almamız durumunda 3 puan değil 6 puan almış olacağız. Bunun için il belediye başkanlarından tek ricamız ilçe ve köylerinden Başpınar Stadyumuna otobüs kaldırmalarını bekliyoruz. Kırıkkaleli Başkanlardan ise Cumhuriyet Meydanı´na araç göndermelerini ve burada taraftarlarımızı stadyuma götürmelerini rica ediyoruz”

 

7´DEN 70´E MAÇA GELİN

‘Küfüre Hayır´ sloganı kapsamında tüm Kırıkkale halkını eşleri ve çocukları ile birlikte maça davet eden Başkan Aydın, “Stadyumda küfür edilmiyor. Bunun için gönül rahatlığı ile birlikte eşleriniz ile maça gelebilirsiniz. 7´den 70´e tek vücut olarak takımımızı bu zorlu maç karşısında yalnız bırakmayalım. Stadyumda sadece erkeklerin sesleri değil çocukların sesleri de yankılansın” diye konuştu.

 

ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI

Maçın saat 14.00´da başlayacağını söyleyen Aydın, Kırıkkaleli bürokratları da maça davet ederek, “Bu takım sadece bizim değil tüm şehrimizin takımıdır. Bunun için de takımımıza sahip çıkalım. Aday adayı arkadaşlarımızdan tek ricamız ise beraberinde ki kalabalık grup ile maça gelmeleridir.  Gelin bu hafta siyaseti bir kenara bırakalım, Kırıkkalespor için tribünde birlik olalım”

 

MARATONUN TEK SESİ

Maratonun tek sesi olan Amigo Aytaç ise, tüm Kırıkkale halkını maça davet ederek,  “Çubukspor karşılaşması bizim için çok önemli. Takımımız şuan lider durumda ve bu müsabakayı kazanması durumunda da çıkışını sürdürüp, liderlik koltuğunda kalacak. Bize düşen görev, maça gidip tribündeki yerimizi almak ve 90 dakika boyunca takımımızı desteklemek. Kırıkkale halkını ve Kırıkkalespor taraftarlarını Çubuk maçında tribünde görmek istiyoruz. Kırıkkale Büyük Anadoluspor bizim takımımız. Bu yüzden Pazar günü tribünde olalım ve hep birlikte zafere koşalım' dedi. Haber: Kenan Kuzucu