Dualar okundu

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

Kırıkkale Şehitlik mezarlığında anma törenine MKE Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş ve yöneticiler, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Sekreteri Cihan Yaka, Mali Sekreter Ercan Uğur, sendika yöneticileri ve kurum temsilcileri katıldı. Patlamada hayatını kaybeden MKE işçisi İsmet Altınışık, şehitlikte bulunan mezarı ziyaret edilip, karanfil bırakılarak dua edildi. Patlamada Kırıkkale`de çok sayıda ev ve işyerinde büyük hasar meydana gelmişti.

Bir daha yaşanmasın

MKE Kurumu Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş anma törende yaptığı konuşmada, 'Vatanı, milleti, bayrağı, islamiyeti, imanı için çatışmış, ölen şehitlerin içersindeyiz. Yine helal kazançları için işi başında şehit olan arkadaşlarımızı burada gördük, hepsini yaad ettik. Hepsinin Allah günahlarını bağışlasın, mekanlarını cennet eylesin. 1997`nin 3 Temmuz`u bizim için unutulmayacak bir gündü. Büyük bir sıkıntı yaşandı, kimsenin arzu etmediği kazalar, istenmeyen ölümlerin olması hepimizi derinden üzüyor. İnşallah bunları bir daha yaşamayız' dedi.

Rahmetle anıyoruz

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Sekreteri Cihan Yaka ise konuşmasında, 'Yüz binleri aşan Türk Metal Sendikası ve Genel Başkanım Pevrül Kavlak adına 3 Temmuz gibi kara günlerin bir daha yaşanmaması, bütün tedbirlerin alındığı, çalışma hayatının bundan sonra devam etmesi dileğiyle şehidimize 17 yıl sonra tekrar rahmet diliyorum' diye konuştu.