GÜNCEL 7.10.2020 14:22:05
ÖZTÜRK, KIRIKKALE´Yİ CUMHUR İTTİFAKI ETRAFINDA KENETLENMEYE DAVET ETTİ

ÖZTÜRK, KIRIKKALE´Yİ CUMHUR İTTİFAKI ETRAFINDA KENETLENMEYE DAVET ETTİ

MHP´li Öztürk Cumhur İttifakı´na Dikkat Çekti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; TBMM´de yaptığı basın açıklamasında ‘Cumhur İttifakı gözbebeğimiz, geleceğimizin en büyük teminatı” diyerek, her şart ve zorluk altında bu kutlu İttifakın sarsılmayacağını vurguladı.

 

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ BEKLENTİSİ

CUMHUR İTTİFAKI´NIN BOZULMASI

 

Açıklamasında Cumhur İttifakının güçlenmesinden dolayı, yerli yabancı ne kadar Türkiye düşmanı varsa kahrolduğuna değinen MHP´li Öztürk; “Türkiye etrafından dönen oyunlara bakıldığında tarihsel olarak şaşılmayacak derecede benzerlik bulunmaktadır. Türkiye´nin güçlenmesini istemeyen yerli ve yabancı güruhlar, çeşitli bahanelerle Türkiye´ye saldırmakta, önünü kesmeye çalışmaktadır. Daha geçtiğimiz günlerde, tüm dünyanın konuşmaya başladığı ve hayran kaldığı yerli ve millî silahlı, silahsız İnsansız Hava Araçlarımızda kullanılan optik kameraların, Dağlık Karabağ´da kullanılmasını bahane eden Kanada, Türkiye´ye ihracat izinlerini askıya aldığını duyurdu. Bu ve buna benzer tehditkâr tutumlar, artık Cumhur İttifakı´nın yönetimindeki Türkiye´ye tabiri caizse ‘sivrisinek vızıltısı´ gelmektedir. Türkiye bundan sonra optik kamaralarını da artık kendisi üreteceğini Savunma Sanayi Başkanımız tarafından açıklanmıştır.” diyerek, bugün Türkiye´nin kendi göbek bağını kesebilecek güce ve teknolojiye ulaştığını vurguladı.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

Açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine de değinen milletvekili Öztürk; “Türkiye´de demokrasinin normalleşmesi, kökleşmesi, millet olarak huzur ve güvene kavuşması ve siyasi hayatımıza saygınlık kazandırması amacıyla ortaya konmuş olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir yandan tam anlamıyla kural ve kurumlarını yeni sisteme göre adapte ederken, diğer yandan da ülkemizin sorunlarına hızlı ve etkin bir şekilde çare üretmektedir. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde; milli güvenliğimizin sağlam esaslara bağlanmasının yanında, iç huzur ve istikrar ortamının kökleşmesi için bilhassa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi temel gündem olacaktır. Kudretli devlet inşası için gerekli demokratik adımların ve atılımların süratle hayata geçirmesi adına Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşen görevi tam ve eksiksiz yerine getirecektir. Bizler de; Kırıkkale´de milletvekili olarak, hem Cumhur İttifakı koruyup, gözeteceğiz hem de Kırıkkalemiz´in kalkınması ve refahı için mücadelemizi sürdüreceğiz. Hep söylüyoruz; ‘Amacımız, derdimiz Kırıkkale´nin çehresinin değişmesi, bugünden yarına çok daha güzel bir kent haline gelmesidir.” şeklinde açıklamada bulunan Kırıkkale Milletvekili Öztürk; “Derdi millet olanın gayesi hizmettir. Sevdası vatan olanın sedası devlettir.” diyerek, tüm Kırıkkale´yi Cumhur İttifakı etrafında kenetlenmeye davet etti. Haber: Kenan Kuzucu

 

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024