ÖNCELİKLE ESNAF VE SANATKÂRIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale çalışmalarını esnaf ve sanatkâr ziyaretiyle başlatan MHP´li Öztürk; “Korona virüs salgını nedeniyle esnaf ve sanatkârımız ciddi bir sorumluluk anlayışı içinde, çok büyük fedakârlık örneği sergileyip, uzun süre ekmek teknelerini açamadılar. Her ne kadar alınan ekonomik tedbirler çerçevesinde destek ve teşvikler sağlansa da, esnaf ve sanatkârımızın bazı beklentilerine çare olabilmek adına, ziyaretlerimizi esnaf ve sanatkârlarımıza yönlendirdik.” diyerek, Kırıkkale ekonomisinin can damarı olan esnaf ve sanatkârların, her daim yanında olduğunu vurguladı.

 

Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı

ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ GÜNDEME GETİRDİK

Ziyaretleri sırasında TBMM faaliyetlerine de değinen Milletvekili Öztürk; “Kırıkkale artık TBMM´de her daim dile getirilen, sorunları gündeme taşınan ilimiz konumuna gelmiştir. 24 Haziran 2018 seçimlerinde söz verdiğimiz gibi Kırıkkale´yi hiçbir alanda sahipsiz bırakmadık. Kırıkkale´nin tüm ihtiyaçlarını bir yandan TBMM´de dile getirirken, diğer yandan ilgili Bakanlık ve kurumlara da çok sayıda ziyarette bulunarak, hem ödenek, hem de hizmet noktasında çözümler getirebildik. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili olarak, Kırıkkale için çalmadığımız kapı, gitmediğimiz kurum kalmamıştır. Bunun sonucunda Kırıkkale´ye kamu yatırımları geçmiş yıllara göre artmıştır.” dedi.

 

KIRIKKALELİ ÇİFTÇİLERİ KÖYLERİNDE ZİYARET

Hasat zamanında Kırıkkaleli çiftçileri de yalnız bırakmayan vekil Öztürk; “Bu yıl Kırıkkale genelinde özellikle hububatta rekolte düşük geldi. Çiftçimiz, köylümüz koca bir yıl umudunu bağladığı ürünü yeterli gelmediği için, borçlarına yapılandırma, erteleme istemektedir. Bizler de bu talepleri ilgili Bakanlık ve Bankalara iletmekle yükümlüyüz. Aynı zamanda çiftçimize önümüzdeki ekim dönemi için de katkı sağlanmalı. Bu kapsamda girdi fiyatlarında kolaylık ve indirim sağlanabilmeli.” dedi.

 

ELİNİ SIKMADIĞIM, OMZUNA DOKUNMADIĞIM HEMŞEHRİM KALMAYACAK

Çalışmalarını sokak sokak, adım adım Kırıkkale´nin her yerinde, gece gündüz sürdüreceğini belirten MHP´li Öztürk; “Hemşehrilerimin bu salgın sürecinde Ankara´ya gelmelerine gerek bırakmadan, biz onların kapısına gidiyoruz. Bu yaz sürecinde elini sıkmadığım, omzuna dokunmadığım hemşehrim kalmayacak. Beni tanıyanlar bilirler de, bilmeyenlere de hatırlatmış olalım: Biz; hemşehrilerimizle hemhal olunca mutlu olabiliyoruz. Bir araya gelip; gerek Kırıkkale´nin, gerekse kendilerinin sorunlarına çare oldukça, bizlerin de mutluluğu daha da artmaktadır. Bu yüzden siyasetimizi birebir ve dokunarak yapıyoruz.” diyerek, gece geç saatlere kadar süren ziyaret ve çalışmalarını çok önemsediğini belirtti.  Haber: Ersin Atasayar