Özel Sakarya İlköğretim Okulu yemekhanesinde düzenlenen yarışmaya Okul Müdürü İlhami Arıkan, öğrenci velileri, jüri üyeleri ve çok sayıda okul personeli katıldı. İlginin yüksek olduğu aşure yarışmasında dereceye öğrenci velilerinden Şengül Koçdoğan, Feyza Şeker ve Ayşegül Özkan girdi. Jüri üyeleri yapılan aşurelerden dereceye girenleri seçerken bir yandan da öğrenciler tarafından ilahiler okundu.

Sergi düzenlendi

Yarışma öncesi de okulun bulunduğu Bahçelievler Mahallesi`nde vatandaşlara aşure ikramı yapılırken Hicri Yılbaşı konulu sergi düzenlendi. Değerler Eğitim Projesi kapsamında bu etkinliklerin düzenlendiğini belirten Okul Müdürü İlhami Arıkan, 'Okulumuz tarafından her sene geleneksel olarak bu yarışma yapılmaktadır. Öğrencilerimize Muharrem Ayı dolayısıyla bu ayın önemini anlatan çalışmalar yapıldı.' dedi.

Maharetli eller yarıştı

Okul yemekhanesinde düzenlenen yarışmaya yaklaşık 30 öğrenci velisi katıldı. Düzenlenen yarışmada bulunan aşureler çeşitli süslemelerle oldukça ilgi çekerken, jüri üyeleri tarafından da kontrol ederek yarışmada dereceye giren veliler belirlendi. Etkinlik için 5 jüri üyesi hazır bulundu. Muharrem ayının önemini belirten konuşmalarda yapılırken, yarışma bitiminde hazırlanan aşureler katılımcılara ikram edildi.

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!