OKUL HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Müdür Özdemir ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen öğrencilere Keskin İlçe Müftüsü Selami Aykul eşlik etti. İmam Hatiplileri tanıtıcı bilgiler veren Okul Müdürü Özdemir,  “Siz en hayırlısınız sizin en hayırlınız Kur´an-ı Kerim öğrenen ve öğretendir övgüsüne mazhar oluyorsunuz. Bu güzel buluşmayı sağlayan İlçe Müftüsü Selami Aykul ve öğreticilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİYLE KAYNAŞTI

İlçe Müftüsü Selami Aykul ise, Yaz Kur´an-ı Kerim kurslarında eğitim gören öğrencilerin kurslara daha iyi motive olabilmeleri ve öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmaları amacıyla İmam Hatip Lisesi´nde bir araya geldiklerini vurguladı. Aykul, öğrencilerin buraya gelmedi ki amacın sadece bir etkinlik yapmak olmadığını aynı zamanda 4´ncü sınıftan 5´nci sınıfa geçen öğrencilere ve ortaokuldan liseye geçen öğrencilere İmam Hatip Lisesi´ni tanıtmak ve buralara kayıt yaptırmak olduğunu belirtti.

 

TEŞEKKÜRLER

İlçe Müftüsü Aykul, bu etkinliğe katkı sunan İmam Hatip Lisesi Müdürü Haluk Özdemir´e, ilçe Müftülüğü gençlik koordinatörü Adem Başer´e, din görevlilerine ve Kuran Kursu öğreticilerine teşekkür etti.  Konuşmanın ardından yemek ikramına geçildi. Haber: Emel Selci