Sorgun Belediyespor karşısında ummadığı bir mağlubiyet alarak son haftalardaki başarılı gidişi bitiren Kırıkkalespor bu hafta cezası nedeniyle Gölbaşı ilçe stadında grubun zayıf takımlarından Hacılar Erciyes ile karşı karşıya gelecekler. Kırıkkalespor'da hedef son haftalardaki başarılı futbolu bu maçta tekrarlayarak üç puan almak. Hafta başından bu yana kendi tesislerinde yaptığı antremanlarla Hacılar Erciyesspor maçı hazırlıkalarına sürdüren kırmızı lacivertlilerde sakatlığı devam eden futbolcuların bu karşılaşmada oynaması bekleniyor.

Lig uzun bir maraton

Kırıkkalespor teknik direktörü Nihat Baran geçen hafta oynadıkları Sorgun maçında hiç ummadıkları bir yenilgi aldıklarını söyledi. Baran kazanacakları maçta bireysel hatalar nedeniyle üç puan kaybettiklerini söyledi. Baran Sorgun maçının artık geride kaldığını Cumartesi günü oynayacakları maça adapte olmak zorunda olduklarını söyledi. Baran ' Lig uzun bir maraton . Daha ilk etaplardayız. Aradaki puan farkı gözümüzü korkutmuyor. Biz iyi bir takımız burası hak ettiğimiz yer değil. Bunun bilinçindeyiz. Maç maç düşünmek zorundayız. Bu hafta grupta alt sıralarda bulunan takımlardan Hacılar Erciyesspor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizin puan durumundaki yeri bizi ilgilendirmiyor. Biz bu maçtan üç puan almak istiyoruz. Bunun için sahadaki en iyi mücadelemizi yapacağız' ifadesini kullandı.

Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak? Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak?

Hep hatalar bizi buluyor

Baran maçlarını yöneten hakemlerin yaptıkları hatalar nedeniyle yaşadıkları puan kayıplarının kendilerine üzdüğünü belirterek 'Hakemlerinde insan olduğunu ve hata yapacağını futbolun içinde bu olduğunu biliyoruz. Ancak bu hataların büyük bir kısımının bizime yönelik olunca kafamıza değişik sorular geliyor. Art niyetli düşünmek istemiyoruz. Bunları bir kenara bırakarak sahada olduğundan fazla mücadele ederek maçlarımızı kazanmak istiyoruz' ifadesini kullandı.