Cumhuriyetçi Hareket Partisi'nde geçtiğimiz günlerde il başkanlığına atanan Avukat Ahmet Önal basın mensupları ile bir araya gelerek yeni yönetim kurulunu tanıttı. Tanıtımdan önce partilerin tebriklerini kabul eden Önal gündeme dair kısa bir basın açıklaması yaptı.

İşsizliğin ve yoksulluğun ülkede kol gezdiğini AKP'nin yanlış dış politikaları yüzünden İşid denen terör örgütünün artık bir komşumuz olduğunu belirterek 'Bugün ülkemizin emekçileri açlık sınırını dahi aşmayan maaşlarla geçinmeye çalışmaktadır. Ülkemizde İşsizlik oranı %10 lan aşmıştır. Ülkemizin son birkaç yıldır kalkınma oranı %3 civarındadır. 2 Dünya savaşında dahi Ülkemizin yıllık kalkınma hızının % 4-5 ler de olduğu düşünüldüğünde, bugün ülkemizin ekonomik olarak iflas etmenin eşiğine olduğunu söylemek en doğru tespittir. Ülkemizin İç ve dış Borç yükü toplamı 600 Milyar Doları aşmıştır. Buna karşılık Hükümet İMF ye Ödediği 20 Milyar Dolarlık Borcun Reklamını yaparak adeta milletimizle alay etmektedir' ifadelerini kullandı.

Ülkemiz harap ve bitap bir hale düşürülmüştür

Emeklisine 24 TL zam veren, Emekçisine % 3 lük zammı çok gören anlayış bin 150 odalı saraylarında saltanatlarının süreceğini düşündüğünü hırsızlıkları ayyuka çıktığını ayakkabı Kutularındaki, yatak odalarındaki Yüzlerce Milyon dolarlık yolsuzluklara batan hükümet ve onun 'Rızanın Önüne yatan Bir kısım Bakanları' AKP li üyelerin oylarıyla Meclis soruşturma komisyonunda aklanmaya çalışıldığını belirten İl Başkanı Önal ' Ergenekon- Balyoz gibi Kumpaslarla Ülkemizin yurtsever insanları ceza evlerine atılmış milletin bağrından çıkan Türk ordusu iftiralara, hakaretlere maruz bırakılmıştır.Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabesinde de bildirdiği gibi AKP tarafından Ülkemiz harap ve bitap bir hale düşürülmüştür.Bugün tarihimizin en karanlık dönemimi yaşıyoruz. Bunun Müsebbibi Başta Erdoğan Olmak Üzere AKP Hükümeti ve onun dış destekleyicileridir' ifadesini kullandı.

Geldikleri gibi gidecekler

CHP İktidarında Ülkemizde Halk İçin ekonomi uygulanacak açılacak iş alanlarında herkese iş ve çalışma güvencesi sağlanacağını, Genel Merkezin Aile Sigortası politikasıyla yardımlar daha adil ve onurlu şekilde yapılacağını belirten İl Başkanı Önal 'CHP İktidarında 'Millete küfreden yalaka, yandaş, hırsız patronlardan hesap sorulacaktır.CHP İktidarında Amacımız Demokratik, Laik, Tam Bağımsız bir Türkiye`dir. Dün Ülkemizi Kuran Cumhuriyet kadrolarının torunları olan bizler bir kez daha ülkemizi kurtaracak çocuklarımıza torunlarımıza yaşanılacak bir ülke bırakacağız. Kaçak Saraylarında Atatürk`e saygısızlığı Marifet sayan, kendini Sultan, halkı cahil görenler 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Geldikleri Gibi Gideceklerdir.Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk'e, Bağımsızlığımıza ve kardeşliğimize saldıranlar Bunu başaramayacak ve 7 Haziran 2015 ten sonra CHP'nin yeniden kuracağı tarafsız yargı önünde hesap vermekten kurtulamayacaktır' dedi.

İl yönetimi açıkladı

Basın açıklamasının ardından İl yöneticileri tek tek tanıtan İl Başkanı Ahmet Önal yeni yönetim kurulu olarak ilk hedeflerini parti içindeki birliği ve bütünlüğü sağlamak olduğunu belirterek 'Yönetim kurulunu oluştururken eskiden partimize hizmet etmiş yönetici ağabeylerimizi yeniden yönetime aldık. Biz küslük kırgınlık istemiyoruz. CHP bir bütün olsun ilimizde daha ileri gitsin istiyoruz. Yönetim Kurulunu oluştururken bunlara dikkat ettik' ifadesini kullandı.

CHP İL YÖNETİMİ

İL BAŞKANI

Ahmet Önal

İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Asuman Özder

Celal Öcal

Ekrem Karamızrak

Ercan Karalök

AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı

Ertuğrul Teköz

Fehamettin Engin Cebecioğlu

Günseli Çelikbaş

Haşmet Aytaç

Hatun Ceyhan

Mazhar Çakar

Meliha Çamlıbel

Metin Duman

Mustafa Demiral

Nazmiye Yavuz

Onur Yüksel Bozdağ

Osman Ersayar

Osman Özkan

Selma Demirhan

Kaan Yüksel

Yücel Demirhan