GÜNCEL 22.01.2016 16:37:14
ÖNAL, ÜLKEMİZE DEMOKRASİYİ GETİREN CHP

ÖNAL, ÜLKEMİZE DEMOKRASİYİ GETİREN CHP

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurultayın akabinde basın açıklaması yaptı. Önal yaptığı açıklamada, “İl örgütleri çalışmaları ile salonu coşturmuş, adeta iktidar ve kardeşlik

HAYIRLI OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CMH) İl Binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Ahmet Önal´ın yanı sıra parti il ve ilçe yönetimi ile partililer katıldı. Genel Kurulayın akabinde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Önal, “Öncelikle Partimizin Demokrasi, Değişim ve kardeşlik sloganı ile başlattığı 35. Olağan kurultayımızın önce ülkemize sonra partimize hayırlı olmasını diliyoruz. 1100 delegenin imzası ile seçilen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nu kutluyoruz. Yeni seçilen parti meclisi üyelerimize, yüksek disiplin kurulu üyelerimize ve bilim kurulu üyelerimize hayırlı olsun diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

AKTİF ÇALIŞTILAR

Kırıkkale örgütünün, partinin olağan kurultayına Perşembe akşamından Pazar gecesine kadar aktif görev aldığını belirten Başkan Önal, “Kurultayımız büyük coşku ve heyecana sahne olmuş, katılım ise üst düzeyde olmuştur. Salon dolmuş taşmıştır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu´da yaşanan olaylardan dış politikaya kadar birçok konuda konuşmuş, partimizin çözüm öncülüğünü halkımıza anlatmıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık tablodan kurtuluşun tek çaresinin CHP iktidarından geçtiğini anlatmıştır” ifadelerini kullandı.

 

KURUL ÜYELERİ SEÇİLDİ

 “Cumartesi günü gerçekleşen genel başkanlık seçiminden sonra Pazar günü parti meclisi, yüksek disiplin kurulu ve bilim kurulu üyelerinin seçimi yapılmıştır. Görev olan kurullarda kadın ve gençlik kotaları uygulanmış, halkımızın her kesiminin ve yaş grubunun parti meclisimizde temsili sağlanmıştır. İl örgütleri çalışmaları ile salonu coşturmuş, adeta iktidar ve kardeşlik sloganı gerçekleşmesi, ülkemize demokrasiyi getiren CHP´nin ülkemizin kurtarıcısı olduğu ve sigortası olduğu vurgusunu doğrulamıştır. Aktif görevi olan CHP Kırıkkale örgütü 3 otobüs ile Ankara´da örgütünü temsil etmiştir” diye konuştu.

 

“İNANCIMIZ VE DESTEĞİMİZ TAM”

Önal, “Kırıkkale´den parti meclisine Mustafa Demirel, Yüksel Disiplin Kurulu´na Onur Yüksel Bozdağ ve Bülent Uslu aday olmuştur. Adaylarımızdan genç hukukçu ve işletmeci Onur Yüksel Bozdağ kılpayı Yüksek Disiplin Kuruluna seçilmeyi kaçırmıştır. CHP Kadın ve Gençlik Kolları adayları için stant açıp, broşür dağıtılmıştır. CHP Kırıkkale örgütü doyasıya yaşadığı kurultay coşkusunu, Kırıkkale´ye taşımış ve çalışmalarına kaldığı yerden devam kararını vurgulamıştır. Seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum Kırıkkale örgütü olarak genel merkezimize olan inancımızı ve tam desteğimizi bu kez daha vurgularız” dedi.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024