Belediye Başkanı Saygılı, Bozdemir Bakım Merkezi´nde hizmet alan vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte vakit geçirip sohbet etti. Engelliler haftası sebebi ile Bakım Merkezinin düzenlediği etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada verilen hizmetleri yerinde inceleyip görevli ve çalışanlar hakkında bilgi aldı.

 MASA TENİSİ OYNADI

Bakım Merkezi´nin konukları ile birlikte pasta kesen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, özel gençler ile birlikte masa tenisi maçı yapıp hazırlanan programa katılıp halay gösterilerini izledi. Yaşlılar ile sohbet eden Başkan Saygılı, Kırıkkale´ye kazandırılan bu hizmetten dolayı bakım merkezi yetkililerine teşekkür etti. Saygılı “Yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için daha kolay yaşanabilir hale getirmek, günlük karşılaştıkları zorlukları en aza indirmek” ifadesini kullandı.

 YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMALIYIZ

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

Başkan Saygılı “Bu gün de Engelli kardeşlerimizin, büyüklerimizin yaşamını kolaylaştırmak eğitim görmelerini ve de sosyal faaliyetlerde bulunma imkanlarını sağlayan “Bozdemir Bakım Merkezi”ni kapsamında ziyaret ettik. Merkezin misafirleriyle çeşitli aktivitelerde bulunduk. Bu tür aktiviteleri önemsiyoruz, Kırıkkale Belediyesi olarak ta her türlü desteği vermeye hazırız. Hazırlanan bu program için de Bozdemir Bakım Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Ersin Atasayar