FİZİKİ PROBLEMLERİ ÇÖZÜLÜYOR

Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı

Keskin Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında Kesin Anadolu Lisesi Toplantı salonunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı dönem başı toplantısı yapıldı. Eğitim seviyesini üst noktalara taşımak eğitimde fiziki problemleri çözmek, öğrencilerin güven içinde eğitime devamlılığını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan korumak için gerçekleştirilen toplantıya İlçe Belediye Başkanı yardımcısı Ramazan Ayan, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Amiri Murat Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İlçe SYDV Müdürü Şenel Gökay, okul müdürleri ve veliler gelerek eğitimin tüm paydaşları toplantıda buluştu.

 

DİNAMİK ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞTIR

Toplantı aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasın ardından Afrin´de şehit olan askerlerin ruhuna Kur´an-ı Kerim  okunarak cephede mücadele eden  kahraman ordumuz için dua edildi. Kaymakam Köken yapılan toplantıda; “2017-2018 eğitim öğretim yılını ikinci dönemine başlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz ara tatili boyuca dinlenip ikinci döneme daha dinç, dinamik bir şekilde hazır hale gelmişlerdir.”  

 

ÖĞRETMENLERİN PAYI BÜYÜKTÜR

“Biz idareciler olarak geleciğimizin teminatı olan çocuklarımızın alacağı eğitimin kalitesini arttırmak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmak zorundayız. Maddi durumu zayıf olan öğrencilerimiz kırtasiye ve giyecek ihtiyaçlarını ilçe SYDV aracılığıyla giderebilecekler. Okulların fiziki ve donanımsal eksiklikleri ise İlçe Milli Eğitim tarafından giderilecektir. Çocukların geleceğinin şekillenmesinde şüphesiz öğretmenlerin payı büyüktür fakat tüm yükü öğretmenlerimize vermemeliyiz.  Başarılı, kaliteli bir eğitim için velilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin bir bütün içinde hareket etmesi gerekmektedir. 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.