MİLLETİMİZ BÜYÜKTÜR

BÜYÜK DÜŞÜNÜN

Sınav Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu hafta sonu Kurucu Müdür Lütfi Ağırman Başkanlığında sabah kahvaltısında bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği toplantıda bir konuşma yapan Kurucu Müdür Ağırman, “Atatürk ´ün ‘İlk Muallim Mektebi binasının´  projesinin kapsamı büyüklüğünden dolayı karşı çıkanlara verdiği cevap Milletimiz Büyüktür, Büyük Düşünün; sözüne binaen Sınav Eğitim Kurumları da kurulduğundan beri işini çok ciddiye aldı ve hedeflerini hep yüksek tuttu”

 

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

“1996 yılında Sınav Dergisi Dershanelerini2015 yılında Sınav Temel Lisesini, 2016 yılında Sınav Etüt Merkezini açmış ve 2018 yılında da Sınav Koleji Ortaokul-Lise projesini hayata geçirecek ve Allah´ın izniyle 2019 yılında da Sınav Anaokulu ve Sınav İlköğretimi açacaktır. 2018-2019 Eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla 24 Şubat 2018 de Seviye Tespit Sınavını yaparak Mart ayında erken kayıtlara başladık ve kayıtlarımız devam etmektedir”

 

ÖĞRETMEN SEÇİMİNE BÜYÜK ÖZEN GÖSTERİLİR

 “Sınav Kolejinde ve Kurslarımızda öğretmen seçimine büyük özen gösterilir. Bizimle çalışacaklar kendini eğitime adamış başarılı, özverili, yeniliğe açık, mesleki bilgisi ve genel kültürü yüksek, iletişim kurabilme, kriz çözebilme yeteneği olan, öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeten öğretmenler görev yapacaktır. Sınav Koleji ‘Öğretmen mutlu ise, eğitim başarılı olur´ sloganla yola çıktı. Sınav Koleji öğretmenlerinden eğitim alan öğrenciler ise aynı şekilde hayatta mutlu ve başarılı olur”

Çalınan Instagram’ı geri alma Çalınan Instagram’ı geri alma

 

YARININ LİDERLERİ İÇİN SINAV KOLEJİ SEÇİLECEKTİR

“Şuan okul ve kurslarımızda idareci ve öğretmen olarak 53 kişi görev almaktadır. Sınav Koleji içinde en az 30 öğretmen alarak eğitime başlayacak. Kolej kadromuz mevcut kadronun yanında Ankara Genel Merkezden gelen öğretmenlerle ve belli bir aşamadan geçilerek tamamlanacaktır. Vizyon sahibi yarının Liderleri için Sınav Koleji seçilecektir” dedi. Haber: Kenan KUZUCU