ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Hüseyin Meydaneri, Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri tarafından Dernek Üyeleri ile beraber Şehitliği, Şehitlik ziyareti sonrası da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler. Şehitlik ziyaretinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik hakkında öğrencilere bilgi verilmesi sonrası Şehit kabirleri ziyaret edildi, ailelere sabır ve başsağlığı dilendi. Okul Müdürü Hüseyin Meydaneri tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualar sonrası Dernek ziyaretine geçildi.
Dernek faaliyetleri, Şehitlik ve Gazilik hakkında öğrencileri bilgilendiren Başkan Rıfat Öcal düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken öğrencilere de başarılar diledi.

Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı

 

MİNNETTARIZ

Dernek ziyaretinde Şehit Aileleri ve Gazilere seslenen Okul Müdürü Hüseyin Meydaneri “Okulumuz İdareci, Öğretmen, öğrenci ve engelli ailelerimizle birlikte bu güzel Vatanımızın bekası için biran bile tereddüt etmeden canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimize, bedenlerinin bir kısmını feda eden gazilerimize ve onların emanetleri olan ailelerimize minnettarız. Bizi bugün kabul ettiğiniz için Başkanımıza, yönetimine ve programa katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi. Öğrenciler harçlıklarından biriktirdikleri 255 lirayı Dernek Başkanı Rıfat Öcal´a teslim ettiler. Dernek ziyareti sonrası, Okul tarafından Şehit Ailelerine, Öğrencilere ve Velilere Dernek Hizmet binasında öğle yemeği ikram edildi.