Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ

ÜNİAK üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde bir araya geldi. Ankara Kızılay´da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere rahmet dileyen üyeler, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. Bombalı saldırıyı kınayarak Üniak adına açıklama yapan Fattih Gökkaya, “Bu açıklamayı Türkiye Cumhuriyetinin vatansever gençleri olarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye´de huzur ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara Kızılay´da gerçekleştirilen ve onlarca insanın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz”

 

YÜREKLERİMİZ YANIYOR

İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı dileyen Gökkaya, “Şehitlerimizin ruhları şad olsun diyoruz ve tedavileri devam insanlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bilinmelidir ki sabrımızla oynanması nafiledir Biz gençler olarak, tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyecek ve birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırmak için de her türlü mücadeleyi vererek tüm heveslerini kursaklarında bırakacağız”

 

DURUMUN FARKINDAYIZ

 “Biz gençler olarak, tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyecek ve birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırmak için de her türlü mücadeleyi vererek tüm heveslerini kursaklarında bırakacağız. İç ve dış mihraklarca ülkemizin huzuru, refahı, birliği, beraberliği, kardeşliği hedef alınıyor. Bu durumun farkındayız. Büyük ve huzurlu Türkiye hedefi her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir”

 

FIRSAT VERMEYECEĞİZ

“ Bu rahatsızlık, terör eylemlerine ve sosyokültürel alana yönelik çatışma ve kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmiştir. Sözü edilen terör yapılanmalarının ve faaliyetlerinin her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefleri ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimi ile ön plana çıkan Türkiye´nin yolunu kesmek, korkulan büyük ve huzurlu Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Ayrıca bu terör eylemlerinden nasiplenmeye çalışan mankurtlara, vatanını ve milletini seven bir üniversite gençliği olarak fırsat vermeyeceğimizi bildiririz” dedi