Özel Gazi Anadolu İlk ve Ortaokulu Değerler Eğitimi ‘Vatanseverlik´ konusu kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

 

VATANSEVERLİK

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Kurucu Müdürü Mehmet Al “Okulumuzda her ay düzenli olarak işlediğimiz ve çok önem verdiğimiz Değerler Eğitimi adlı çalışmamızın bu ay ki konusu Vatanseverlikti. Bu konu bağlamında Okulumuzda aktif olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ziyaretlerle desteklemekteyiz. Çünkü biliyoruz ki yerinde ve yaşayarak öğrenme çocuklarımız üzerinde çok büyük önem ve hissiyata neden olmaktadır”

 

SOHBET ETTİLER

“Vatanseverlik ruhunu yaşatmak adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden biri ise İlimizde bulunan Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaretimizdi. 8.sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştirerek hem dernek hakkında bilgi alıp hem de Şehit yakınları ve Gazilerimizle sohbet etme fırsatı yakaladılar” dedi. Dernek Başkanı Rıfat Öcal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür manevi desteklere çok ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Haber: Emel Selci