Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi


 

 

 

 

KIRIKKALE´DE UYGULAMA BAŞLADI

2017-2018 yılı uygulama döneminde proje genel olarak başarılı bir şekilde uygulanmış, çocuklara ve ailelerine psikososyal destek sağlandı. Sosyal ve ekonomik destek hizmeti verilen çocukların akademik, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif gelişimlerini desteklemek amacıyla Okul Destek Projesinin 81 ile yaygınlaştırılması kapsamında Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde de proje uygulanmaya başlanıldı.

 

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Projenin ilk adımında ilimiz okul idarecileri ve rehber öğretmenlere bilgilendirme toplantıları yapıldı. 31 Ekim 2018 tarihinde Okul Destek Projesi kapsamında  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde Sosyal ve Ekonomik Destek hizmeti verilen çocukların akademik, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif gelişimlerini desteklemek amacıyla Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü iş birliğiyle çocuklar ve aileleri ile ilimizin tarihi ve kültürel mekanları gezildi.

 

KIRIKKALE´NİN TARİHİ YERLERİ GEZİLDİ

Gezi kapsamında, Yahşihan Demir Köprü, Silah Müzesi, Tarihi Çeşnigir Köprüsü, Keskin Rahmi Pehlivanlı Ressam Evi ve Konağı, Hacı Taşan Kültür Merkezi gezilmiş olup yöresel sanatçıların mini konseri ile anneler ve çocuklar güzel vakit geçirdi. Haber Merkezi