Öcal, ligin 20.  haftasında sahalarında konuk ettikleri Kayseri Yolspor karşısında takımın iyi bir oyun sergileyerek farklı skor elde ettiğini belirtti. Bu karşılaşmada tek üzüntülerinin Kırmızı- Lacivertli taraftarların ceza nedeni ile maça girememesi bizleri derinden üzdü. Her maç dolu tribünler önünde oynamaya alıştığımız için Altındağ Belediyespor ve Kayseri Yolspor maçında tribünleri boş görünce hepimiz çok üzüldük diye konuştu.

İkinci Başkan Öcal,  Özellikle geçen sezon ve bu sezon elde ettiğimiz tüm başarıları taraftarımızla birlikte gerçekleştirdik. Taraftarımız yanımızda olmadan alınan galibiyetin tadı olmuyor. Ben her zaman başarıya gideceksek tüm Kırıkkale el ele vermeli diyorum. Nasıl bugüne kadar her zaman yanımızda olmuşlar ise bundan sonra da kendilerini yanımızda görmek ve tribünleri doldurarak takımlarına inanmalarını ve güvenmelerini istiyorum dedi.

Öcal, Takımımızın Kayseri Yolspor maçında sahada gösterdiği performansın kendilerini mutlu ettiğini belirterek tüm teknik kadromuza yöneticilerimize futbolcularımıza ve maçtan saatler önce kulüp binası önünde toplanarak takımlarına tam destek veren cefakâr taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

______________________________________________________________________________________________________

Tufan; Final gibi bir maç olacak

Kırıkkalespor yönetim kurulu üyesi Zekai Tufan, Bu hafta sonu oynanacak Kırşehirspor maçının final gibi bir karşılaşma olacağını söyledi.

U-19 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası başladı U-19 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası başladı

Üç haftalık galibiyet serisinin ardından geçen hafta kendi sahasında seyircisiz oynadığı Yolspor maçında 3 puan ile ayrılan Kırıkkalespor bu hafta sonu deplasman´da karşılaşacağı Kırşehirspor maçı hazırlıklarını hafta başından itibaren kendi tesislerinde yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 Kırmızı- lacivertli ekibin yönetim kurulu üyesi Zekai Tufan pazar günü deplasman´da oynanacak Kırşehirspor maçının önemine değindi. Rakiplerinin kendi sahsında başarılı olduğunun altını çizen Tufan, Final gibi bir maça çıkacağız. Bu haftaki maç, en önemli maçlarımızdan bir tanesi. Final gibi bir maç olacak. Her maç bizim için final havasında.  Hocamızın ve futbolcularımızın gayreti ile bu maçtan kazançlı bir skorla çıkarız. Bu süreci lehimize çeviririz. Futbolcuların, teknik heyetin, bizim ve şehrin beklentisi de bu yönde. İnşallah kazasız, belasız ve sakatsız iyi bir sonuç alırız. Hepimizin isteği bu doğrultuda dedi.