HANGİ ÖDENEKTEN ÖDENDİ?

Bu alanda bir ilk gerçekleştiren Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 3 bin adet yaptırdığı kumanyaları konferans esnasında katılımcılara dağıttırdı. Daha önce eşi benzeri görülmeyen uygulamada ilginç olan ise, kumanyaların yaklaşık 500 adedinin tüketilmesiydi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´nin konferansı veren Ömer Döngeloğlu´na ne kadar bir ücret ödediği ve organizasyonu hangi ödenekten yaptığı ise merak konusu oldu.

 

 

Oda TV tarafından yayınlanan haberi aynen yayınlıyoruz:

DOKTORLARA TUHAF DAVET

Sağlık Bakanlığı, doktorlardan Kırıkkale´de gerçekleştirilen 'Nübüvvet penceresinden tıbba bakış' konu başlıklı konferansa gitmelerini istedi.

 

Kırıkkale´de doktorlara Sağlık Bakanlığı´ndan 'tuhaf' bulunan bir yazı gönderildi. O yazıda doktorlardan Kırıkkale´de gerçekleştirilen 'Nübüvvet penceresinden tıbba bakış' konu başlıklı konferansa gitmeleri istendi.

 

Kırıkkale Merkez Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirilen programda önce Kuran tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra doktorlara, doktor bile olmayan Kanal 7´de halen 'Önden Gidenler' isimli programı gerçekleştiren Ömer Döngeloğlu´nun konferansı gerçekleştirildi. Programın sonunda ise Grup Dergah´ın ilahi dinletisi yapıldı.

Instagram geçici olarak nasıl kapatılır? Instagram geçici olarak nasıl kapatılır?

 

SAĞLIK BAKANLIĞI´NDAN SKANDAL YAZI

Dahası hastalarla ilgilenmesi gereken doktorlara Sağlık Bakanlığı´ndan bu organizasyona gitmeleri yönünde talimat yazısı gönderildi. Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´nden Mustafa Boyabatlı o yazıda, 'Genel Sekreterliğimizce 02 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan ´Nübüvvet penceresinden tıbba bakış´ konulu programımıza katılımlarınızı bekleriz' ifadeleri yer aldı.