ERDOĞAN TALEPLERİ DİNLİYOR

Özel bir lokantada akşam yemeğinde bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Taşkın, muhtarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, 'Cumhurbaşkanımız her ay külliyede muhtarlarımız ile bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor. Çünkü muhtarlarımızın milletimizin yapı taşıdır”

 

MUHTARLARIMIZA DESTEK VERİLECEK

“AK Parti döneminde muhtarlarımızın birçok hakkı iyileştirildi. Muhtarlarımıza çok destek verildi. 24 Haziran´dan sonra da daha birçok destek muhtarlarımıza verilecektir. Biz de vekil seçilmemiz durumunda bütün muhtarlarımızla el ele gönül gönüle vererek koordineli bir şekilde çalışacağız. Kırıkkale´miz bizim için çok önemli her ay inşallah muhtarlarımızla bir toplantı yapacağız' şeklinde konuştu.

 

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ağa Pehlivanlı ise, ' Ertan Bey kıymetli bir kardeşimizdir. Biz kendisinin milletvekili aday adayı olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Allah yolunu açık etsin, inşallah milletvekili olur ve Kırıkkale´mize en güzel şekilde hizmet eder' diye konuştu.