MKE Mühimmat Fabrikası Müdürü ve Kulüp Başkanı Sait Altıntaş, “Mühimmatspor´un böyle güzel bir gecesinde, sporcularımızın başarısı sayesinde hep birlikte olduk. Burada spor camialarımızdan Kırıkkale´nin spor ile ilgili olan olmayan bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün bünyesinde bulunan U-17 ve U-19 gibi futbol faaliyetleri içersin de bulunan ve amatör kümede bulunan ve ilk beş arasındaki amatör takımımız ile birlikte önümüzdeki sezon bu başarıyı gençler olarak sizler yükselteceksiniz”

 

Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı

BAŞARILARINIZI HER ZAMAN GÖRMEK İSTİYORUZ

“Kulüp olarak bizim bütün özelliğimiz miniklerimize, gençlerimize yaptığımız yatırım dışarıdan hazır transfer etmeden ziyade kendi bünyemizde yetiştirmeyi arzuluyoruz. Mühimmat Fabrikası bir kurum bu kurumun elemanları sayılıyorsunuz. Böyle bir müessese de spor yapmak sizin için bir ayrıcalık. Bizim de böyle sizin gibi çok değerli kardeşlerimize beraber olmak bizi de sevindirmiştir. Bizim için de bir ayrıcalık dolayısıyla başarılarınızı her zaman görmek istiyoruz. Bu çıtayı yükselttiniz bundan sonraki  önümüzdeki yıllar içerisinde gerek A takımı, gerekse U-16, 17 ve 19 takımlarımızın daha başarılı olmasını istiyoruz”

 

BOKS´DA EKSİĞİMİZ VAR

Altıntaş “Biz Mühümmatspor olarak sadece futbol değil, Boks´umuz ve Voleybol takımlarımız da var. Boks´da da başarılı bir yıl geçirdiğimizi düşünüyoruz. Kulüp binamıza giren kardeşlerimiz, arkadaşlarımız orada Dünya, Avrupa, Balkan, Akdeniz ve Türkiye şampiyonu arkadaşlarımızın fotoğraflarını görüyorlar. Boks da eksiğimiz var. Daha çok çalışıp iyi yerlere doğru geleceğiz”