Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Karakaya Camii görevlileri ile birlikte Karakaya Camii Kur´an Kursu öğrencisini ve ailesini ziyaret etti.

 

ÖĞRENCİ OLMAK ÖNEMLİ

Öğrenci velisi ve kardeşleri ile tanışma faslından sonra İl Müftüsü Şahin Yıldırım Kur´an Kursları ile ilgili bilgiler verdi ve Kur´an Kursu öğrencisi olmanın öneminden bahsetti. Kur´an ve dini bilgilerle meşgul olan kimsenin vatanının, memleketinin, milletinin menfaatini düşünen; maddi ve manevi ilerlemeye vesile olabilecek bir nesil yetiştirmeye sebep olduğunu; sonuçta ahirette saadeti kazandığı gibi dünya saadetini de elde eden birey ve aileleri netice verdiği ifade etti.

 

Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi

BAŞARILAR

İl Müftüsü Şahin Yıldırım sohbetinde artı olarak okullarda öğretilen derslerin de öneminden bahsetti. Ülke olarak maddi ve manevi ilerlemek fenni ilimlerin dini ilimlerle birlikte öğrenilmesi ile mümkün olduğunu aksi takdirde ya kalpsiz, vicdansız ya da mutaassıp ve hikmetten yoksun bireylerin ortaya çıkacağını sözlerine ekledi. Kur´an Kursu öğrencisi ve ailesine saadetli bir hayat ve başarılarının devamlarını diledi.  Aile fertleri de Kırıkkale İl Müftüsünün ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.  Haber: Emel Selci