Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu


Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesinde Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın, ilçedeki okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan ilk, orta ve lise okullarını ziyaret etti. Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni de ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın, Okul Müdürü Ali Türkmen´den öğretmenler, öğrenciler ve okulla ilgili bilgiler aldı.

 

MUTLU BİR GELECEK 

Akın, öğretmenlerle de bir araya gelerek, başarılı bir eğitimin olabilmesi için ve geleceğin nesillerini inşa etmek için hep birlikte çalışarak, güven için en güzel yarınlara ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi. Sınıfları da ziyaret eden Akın, öğrencilerle sohbet etti. Hedeflenen başarılara ulaşmak için biraz fedakarlıkta bulunulması gerektiğini anlatan Akın, “Sevgili öğrenciler. Yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Öğretmenlerinizin desteğini de alarak bilime sevdalı ve hepinizin girişimci olmanızı istiyorum. Mutlu bir gelecek ve mutlu bireyler olabilmeniz sizlere gelecek hazırlamak için var gücümüzle sizlerin yanındayız.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi