TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI´NDAN DEV AÇILIŞ

 

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN DEĞİŞMEYEN LİDERİ 

 

 

Türkiye´nin ilk ve lider düğün paketçisi Modalife Mobilya, 7 bin metre karelik mobilya sektörünün en büyük fabrika satış mağazasının açılışını yaptı.

 

7 BİN METRE KARE ALANDA

Türkiye´nin ilk ve lider düğün paketçisi Modalife Mobilya, fabrika satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 7 bin metre kare alanda bulunan mobilya fabrika satış mağazası, mobilya sektöründe Türkiye´nin en büyük satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Fabrikadan halka aracısız 1 günde teslimat yapan Modalife mobilya Kırıkkale´de 7 bin metrekarelik showroom açılışına özel, ürünlerinde yüzde 50´ye varan indirimler uyguluyor.

Kırıkkaleliler dikkat! O bakanlık, Kırıkkale’de personel alacak! Kırıkkaleliler dikkat! O bakanlık, Kırıkkale’de personel alacak!

 

BİN ÇEŞİT ÜRÜN

Mobilya sektörünün lider kuruluşlarından Modalife Mobilya üretim, dağıtım ve kurulum aşamasında müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta. Modalife mobilya kaliteyi uygun fiyatla buluşturup önemli bir hizmeti müşterinin ayağına getiriyor. Modalife Mobilya´da Koltuk Takımı, Yemek Odası Takımı, Yatak Odası Takımı, Genç Odası Takımı ve Tamamlayıcı Pratik Mobilya konseptlerinde bine yakın ürün çeşidi bulunuyor.

 

24 ŞEHİRDE 150 ŞUBE İLE HİZMET

Toplumsal sorumluluk anlayışı içinde en fazla katkıyı sağlayan, Türkiye´nin ilk ve en büyük düğün paketçisi olarak gelişen ve büyüyen bir çizgide hizmet veren Modalife Mobilyanın değişmez prensipleri, kalite, zamanında teslimat ve uygun fiyattır. 30 yılda 5 fabrika, 1950 personel, 24 şehirde 150 şubesiyle hizmetinizde olan Modalife mobilyanın Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde bulunan mağazasına özel yüzde 50 ye varan indirimleri 5 gün boyunca devam edecek.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Toplumsal sorumluluk anlayışı içinde en fazla katkıyı sağlayan, Türkiye´nin ilk ve en büyük düğün paketçisi olarak gelişen ve büyüyen bir çizgide hizmet veren Modalife Mobilya, bin çeşit ürünü ve uygun fiyatlarda ki ürünleri ile sadece yeni evlenen çiftlerin değil, tüm vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Haber: Emel Selci